Poklona holkám,které dlouho čekají...

10.11.2009

Obdivuji holky vás,které se snažíte třeba rok i déle,opravdu klobouk dolů :w: :w: Já jdu do 3.měsíce snažení a jsem na dně,jsem prostě slaboch nebo nevím,ale pořád jen :r: :r: :r: !!Zítra už bude lépe,jen se potřebuji oklepat....

Ahoj, dlouho jsem tady šmírovala, než jsem se dnes konečně zaregistrovala...Nikdy bych si nepomyslela, že se začnu snažit o dítě...Za pár dnů je mi 32 a s přítelem se snažíme od srpna a také nic...S každou novou menstruací upadám do deprese, že se to snad nikdy nepovede...Počítám plodné dny, koupila jsem různé vitamíny a čaje a čekám...Jsem moc ráda, že až mi bude ouvej, můžu otevřít tuto stránku a podělit se se svými starostmi s vámi. Jinak-gynekoložka mi řekla, že když se nám to do půl roku nepovede (s tím, že styk musí být pravidelný alespoň 2x týdně) tak musí přítel na spermiogram, jestli nejsou ty jeho spermie náhodou trochu líný...:)
Tak zatím ahoj, jdu zkoumat příspěvky a hlavu vzhůru a hlavně klid (ono se to lae řekně, neymslet na to-to prostě nejde...)

Markéta

In reply to by Šarkis 82

Šárko, moc díky za podporu, ale mně se zdá, že s každým dnem je moje nálada horší...Tento měsíc jsme se opravdu snažili o sto šest a já mám 18.11. mít MS a už jsou tu její příznaky....(nafouklé břicho, chutě na sladký, podrážděnost....)ach jo...Nesmím klesat na duchu a nemyslet na to, ale to fakt nejde....Pokaždé, když jsem s přítelem si v duchu říkám:" teď už se to MUSÍ podařit!!!!!"...Hm....No uvidíme, kartářka mi řekla v roce 2008 že ve 2010 (přišlo mi to tehdy šíííleně daleko...:) budu mít mimčo. Tak třeba to i vyjde, kdo ví? Akorát mě trochu znervózňuje ten můj věk...32 za pár dnů...kámošky už děti na základkách...hm...Zdravím a přeju také hodně štěstí!!!!M.

In reply to by Mar_kytka

Hlavu vzhůru Markét,ještě to nezkoušíte tak dlouho,vem si ostatní holky to zkouší už třeba i 3 roky,což je tedy opravdu hrozný....Přeji,aby mrcha nedorazila :)

nejsi slaboch, jsi prostě netrpělivá a momentálně hormonama zavalená ;)
on do toho člověk jde s přesvědčením, jak je to snadný, vždyť nám rodiče roky kladli na srdce, co všechno se může stát, když si při :*O*: nedáme pozor :s: nejdřív jsi v pohodě, pak je to měsíc od měsíce horší a pak tak trochu otupíš, a pak třeba přijdou naděje spojený s běháním po dokrotech a ujišťováním, že všechno je vpořádku a chce to jen čas nebo to sice není vpořádku, ale dá se to řešit tak a tak ... věř mi, po dvou letech snažení to prožíváš jinak než po třech měsících :k:

Ahoj, jsem na tom stejně jako ty jdeme taky s přítelem do 3 měsíce snaženíčka :#~: , ted jsme si zakázali na to myslet nic nepočítat a uvidíme.

Neboj vyjde to , hlavně to chce klídek a pohodu a držím :one: . říká se že se na to nemá myslet,vím že to nejde ale zkus to, já už to beru jako bud a nebo. stejně to asi nějak neurychlím.

Přeji brzo // :\/|:

In reply to by Verka

Ahojky Věrko,tak to je super-taky 3.měsíc :) !! Už chci,abych měla ovulku,všechno to nějak uspíšila a znovu čekala,co se bude dít....,ale jak píšeš,urychlit se to bohužel nedá!A nemyslet na to????To asi taky nezvládnu :00: :00: ......,ale budu se snažit se trošku ovládat :C]]: !!Taky Ti přeji brzo // :8_/:

Neboj, ono se brzo zadaří :cc): . Nechce se na to upínat. My se snažíme více jak rok a pomalu to začínáme řešit s dokotrama (ale pořád doufám, že se zadaří i bez pomoci lékařů). Tak hlavu vzhůru a on mimísek bude brzo a třeba zrovna u tebe si to schovává jako dárek pod stromeček :). :a:

In reply to by JoHanule

Ahojky,píšeš víc jak rok-to je taky hrozné :\/: ,ale cítím z Tebe optimistické jednání,tak to je super :) !Tak budu doufat,že se mimísek dostaví na Ježucha Tobě,mě a všem snažilkám na těchle www stránkách....Hodně šteěstí!!!!!! :dance: :a: :a: :a: :a:

Ahojky,to je jen tím,že přišla mrcha a hormony jsou rozbouřený,ale bude líp uvidíš ;) Nám se povedlo po 27 měsících a mezitím několika spontánních potratech a ted je to zatím..tuk tuk tuk..v pořádku,ale já věřím,že mi to pak to miminko v náručí vše vynahradí.Tady ti dávám odkaz na seznámek snažilek a třeba tě to i povzbudí,že v tom nejsi sama..věřím,že se brzy zadaří :a:
http://www.mojetehotenstvi.cz/snazilky-sobe-lviii-dil

treba opravdu ten 3ti mesic bude ten nejlepsi a zadari se :cc): my se snazime 1rok a uz mam za sebou jedno neuspesne IVF,ale boj nevzdavam,jdu si dal za svym cilem :w: v podstate jsme tu vsechny snazilky a porad se navzajem podporujem z kazdomesicniho zklamani,takze hlavu vzhuru a snazeni zdar :*O*: :a:

Ale Šarkisko...no co to je..co to vidím....neboj určo to brzo vyjde...a neboj nejsi v tom sama...mas tu hromadu podpory....neboj neboj...si urco v poradku a brzo se zadari...neboojLůca

Ahoj,třeba ten 3.měsíc bude tím oným kdy se vám zadaří :w: Já na tom byla stejně,říkala jsem si,že se nebudu stresovat když to nevyjde hned,ale nějak to nešlo...po 7.měsících se zadařilo,ale dopadlo to špatně - potratila sem v 5tt :( teď začínáme na novo,tak uvidíme kdy se zadaří...Ale občas na mě padne taková depka či co,že si říkám už by mi rostlo bříško... :( Tak hlavinku vzhůru a vesele do úspěšného :*O*: držím pěstičky :k:

Ahojky, já po dvou letech, co jsme se bezúspěšně snažili o miminko, byla málem na prášky... :r: Byla jsem prý úplně jiná, než normálně, málem to u nás zkončilo rozvodem... :n: Jen kvůli toho, abych udržela manželství, jsem se snažila nějak to přejít. Pomohlo mi, když jsem si o tom všem mohla s někým promluvit a nedržet to v sobě. Probrala jsem to i s polovičkou a ještě jsme to spolu zkusili :h: :h: . Miminko čekáme teprve teď, po 8 letech snažení. Prošli jsme si i umělým oplodněním-a 3.pokus nám vyšel. Čekáme chlapečka, jsem v 27tt. Už jsem si myslela, že prostě mám být bez miminka, ale nakonec to vyšlo! Tak se neboj, jednou se pro každou to vhodné vajíčko, z kterého se vyklube mimišek,v bříšku najde. Snad to bude u tebe co nejdříve. Držím palce... :a:

In reply to by Šarkis 82

Nemáš za co se stydět. Prostě chcete miminko a ono to nejde podle plánu, to rozhodí káždého... ;) Já to psala hlavně proto, ať víš, že někdy to holt trvá déle, třeba i tak dlouho jako nám, ale jednou to přece vyjít musí!!!! Tak úsměv na tváři a při :*O*: hlavně nemysli jen na to, že chceš otěhotnět... a třeba na příští vánoce už budete u stromečku 3... :qu: moc ti to přeju...

Včera jsem si něco málo psala s Danuš-to teprve stojí za obdivování-když se někdo snaží 11 let.My jsme se začali snažit v mých necelých 39 letech, takže tolik času ani nemám, ale doufám teda, že snad aspon do těch 40 to zmákneme.40 mi bude v červnu. Ale co tak znám holky i z doslechu i z okolí-co chtěly mimčo kolem té čtyřicítky -tak všem se zadařilo, ale žádné dřív než za rok a půl, takže ten věk stopro hraje roli.

In reply to by milena

Ahojky Milenko,no kdybych měla čekat 11 let,tak se raději oběsím :00: ,to je opravdu obdivuhodné.....Jinak i Tebe považuji za skvělou bojovnici v 39. - nemyslím to nijak zle - právě naopak-to jsi pro mě borec :\/|: a přeji,ať Ti to brzo vyjde a není Ti tolik smutno po synovi :a: :a:

In reply to by Šarkis 82

Děkuji za podporu-vážím si toho moc.No se synem mě může utěšovat jen to-že za 3 roky dostane byt po babičce 25 km od nás-vrátí se(jak sám říká) na rodnou moravěnku.Ale slyšet jak se sám těší až se vrátí a vědět, že by chtěl už ted a nemůže je strašně svírající a smutný a nemám mu jak pomoct.3 roky jsou dlouhá doba.Ale vydržíme a pak budu konečně ta správná babička a snad už i maminka.Tak děkuji a pa

Šárkisku, tak já mám pocit, že jsem to měla stejné jako ty. První nezdary mě vzaly víc než teď po půl roce :00: Takže věř, že se tak trochu otupíš. Bude to vždycky zklamání, ale už né třeba tak velké, třeba už nebueš plakat. Hlavní taky je, jaké máš zázemí a jestli tím otěhotněním odněkud neutíkáš, jako třeba z práce. Já právě to tak měla, ale teď to mám v práci dobré, sice je to záhul, ale jsem tam spokojená, a to je taky nesmírně podporující. A i ostatní okolnosti. Moc ti přeju, ať je ti lépe a jsme tu pro tebe, takže kdyby tě trápil splínek, sem s ním a my ti ho odeženeme!! :k: :dance:

In reply to by LillaX

Děkuji Lillo :) ,věřím,že to bude už lepší.S tím zázemím-to problém není-já nepracuji,naštěstí ani nemusím....,ale někdy si říkám,že by to bylo lepší,abych přišla na jiné myšlenky.Ale sežeň si dnes dobrou práci,ještě v malém městě :00: !!Ale mooc díky,už jsem na tom lépe :j)

Ahoj. Kdo mi poradí? V neděli večer jsem si dělala test a vyšel pozitivní a dnes odpoledne mi vyšel negativní ms mám zpožděné 1den.. Tak nevím

In reply to by jandis

Ahoj,musíš dát dotaz na hlavní stránku.V levo na stránce je rubrika blogy-potom dej můj deníček a nahoře nad tvým jménem bude přidat nový zápis do deníčku nebo tak něco-tam vypln nadpis a kam chceš příspěvek vložit

Ahojky Šarkis tento web jsem našla až když už jsem byla těhule ale než se tak stalo tak jsme s manželem čekali na :°O°: miminko 4,5 roku takže :n: nevěš hlavu stát se může cokoli :ww: a než se naděješ tak se taky budeš řadit do těhulek a pak jako já i do maminek Páčko Martiii :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky