Ahojky zlatička,tak jsem zpět a stale 2v1!!!!!!!!!!

10.11.2009

Ahojky všem,tak dnes nas pustily domu,a jsme stale diky bohu 2v1,no řeknu vam,že jsem měla kvuli Vikince strach,při pohybach ji skakala křivka :h: ,kolem 160 až nad 180,tepu,ale to je diky bohu jenom při pohybech,no řeknu vam že to co předvadi moje kočka v břišku tak to je sila,je až moc čiperna.Pak aby ta křivka byla v klidu co?! :ww: No děložny stahy byli taky docela silne podle monitoru,mistama kolem 60,a dokonce jednou i 70.Ale kupodivu jsmy zustaly jenom u "posličku",asi :00: .Ale všechny myslely že budu už rodit,no jo když mě daly na pokoj pro maminky,až nasledujici den přestěhovaly na normalni pokoj pro těhulky.Jsem narvana magnezkou,beru 4x3tablety do konce 37 tt.určitě.Dneska končime 36tt.
Jsem unavena,zničena,nevyspala,těšum se že dnes možna konečně pospim.Vikča pořad do mě buši,no hold je supr čiperna,jenom doufam že po porodu,se sklidni :s: .
Děkuji vam včem kočičky za palečky,jste zlatička :k:
Jinak břiško mi pořad tvrdne,ale myslim si že to je vzhledem k pokročilemu stadiu těhu,běžny....Podbřišek mě taky boli,ale koho teď ne?! :°:
Velka gratulace všem maminkam i miminkam Lpčkovim,hodně zdravička.... :qu: Je tady hodně novinek,mě to bude pěkně dlouho trvat dokuď vše přečtu :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka