Hlenová zátka???

10.11.2009

Holky já vím, že se to tu řeší pořád dokola, ale jsem docela vyplašená. Před chvilkou jsem letěla na záchod, protože jsem cítila, jak ze mě něco teče - hustější výtok spíš dohněda s kousky čehosi. Bylo toho docela hodně. Myslíte, že to mohla být hlenová zátka? Jsem teprve ve 35.tt. Vím, že může odcházet i mnohem dřív před porodem, ale mám docla lufta, ještě rodit nechci :jawdrop: V noci jsem navíc měla poslíčky jak blázen - tvrdnutí břicha, křeče, bolest, jako bych měla dostat silnou MS. Teď jsem celý den v pohodě a teď tohle. Myslíte, že může zátka odejít i třeba 5 týdnů před porodem? Nebo její část? Vždyť ta moje beruška by měla v bříšku ještě nějakou tu dobu vydržet :r:

Evičko, jak už ti napsala Danzy, raději si zajdi k Dr! mohla to být klidně hlenová zátka, ale i bez ní můžeš být ještě klidně pár týdnů 2v1, ale jistota je jistota!!!
Budu ti držet pěstičky, ať se Nelince fakt ještě nechce!!!
A neboj se! i kdyby to náhoud vypadalo na porod! tak už to není zase tak brzo!!!! DRŽÍM PĚSTI BERUŠKO!!!!

In reply to by Lenis

Díky Leni. Já už to svoje tělo vážně nechápu. Od té doby jsem zas úplně v pohodě, žádné tvrdnutí, píchání...No hold těhotenství, no. Asi si tam raději ale zajdu. Doufám, že ta naše kočka vážně nebude na ten svět tak spěchat. Ale abych se nakonec nedivila a ještě nepřenášela :s:

vis co, skoc si sitra na gyndu radej... me to takto zacalo prave taky ve 35+2 a za par hodin uz jsem rodila, vyklepana ze soku a obav jak to dopadne....mela sem to presne jak pises

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka