nejlepší zkušenost

10.11.2009

Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat, s jakým internetovým obchodem pro miminka máte nejlepší zkušenosti, a jestli jste dávali spíš přednost nakupování v kamenných obchodech, nebo přes net?? Ať to je od kočárků, přes postýlky, hračky, oblečky, lahvičky, atd. :!k: Jsem 25 týden a už začínám pomalu křečkovat různé potřebné věci, tak zjišťuji :*[]: A jak jste na tom byly vy?? Nechávaly jste to spíš na poslední chvíli, nebo jste se taky tak těšily ?? :\x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, ja jsem nakupovala tak prubezne, snadjediny co mam z kamenyho obchodu, tak byl kocarek, hlavne kvuli reklamaci:))) Jinak jsem hodne kupovala pres www.elinka.eu-fusak,podlozku,jidelni stolickuatd:)) Obleceni jsme hodne drazili na aukru:))) Teda hlavne mamka:)Pekny nakupovani:)) :one:

In reply to by monies

myšulka
Ten první obchod je fakt pěkný,díky za tip, vypadá to, že naše děti budou chodit stejně oblečený :!k: . Já mám akorát koupený plínky a dva dudlíky :cc): , jo a včera jsme taky koupili - čepičku a dupačky :C]]: , takže bych měla fakt začít. Jak jsi na tom ty, už máte vybraný kočárek? My jsme chtěli Firkona, ale jak jsme si ho vyzkoušeli, tak jsme změnili názor. Líbí se nám V cross, nebo Retrus, ale ten si ještě musíme ošahat. Vybíráš spíš neutrální barvy, nebo už víte, co to bude?? :||): M

In reply to by monies

myšulka
Ahoj, tak to grauluji, to bude dvojitá radost. Těch kočárků fakt moc není, ale zase se mi hrozně líbí sprorťáčky pro dvojčátka, ty jsou úplně úžasné.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka