Blinkání miminka???!!

10.11.2009

Maminky,za naše malá Natálaka 5 týdnu ,pokažde po kojení blinká ,nestačím ji ani zvednout na odříhn. máme Nutrit.na ublinkávání ale natahuje jí to po něm a po každé dávce to stejně vyhodí i s mllíčkem co ode mě zrovna vypije,jsem z toho na prášky.Jediné co udrží je nutrilon a to jí musím dávat skoro aby pomalu stála.-)a pak alespon 15 minut držet hodně zvedlou,ale jak takhle kojit?jdeme večtvrt.k dr na 6 neděl. prohl. určitě má ten reflux ale co stím když ten Nutriton co se na to dává nepomáha??

Kliknutím vložíte smajlíky:

my to měli taky....a jenom jsme kojili...prý mi teklo moc mlíčko a malá se toho nahltala a pak blinkala,odstříkávala jsem trochu předního mlíčka a pak teprve kojila.... a super ,urovnalo se to!

tak my to meli taky...ted take je nam 5mesicu..ale už daleko mene,nedavala jsem maleho hned odřhnout až za chviličku a ne na rameno...ale v sede do předklonu a poklepala zadička..dyl to trva,ale opravdu jen řihnul..s troškou mlička.na rameni by to vyhodil všechno....ale je pravda,že když se začal hybat..tak klidne blinknul i za hodinu po jidle...
papa...

od mojí švagrové měla malá reflux.museli ji dávat nějaké zahuštěné mléko-už nevím jaké a přepážka potom dorostla.ted jí i "kameny".pokud nedoroste řeší se to operativně.nejdřív musíte,ale na sono

Moje dcera takhle ublinkávala do pátého měsíce.Pořád jsem ji i sebe musela převlíkat.Doktorka mi doporučila taky Nutriton a vypodložit jednu část postýlky.Ale moc to nepomohlo.A nakonec to samo přešlo.U malých miminek se to prý jinak neřeší.Jenom pokud ten reflux přetrvává dýl,tak se řeší operativně.Chce to jenom čas, v drtivé většině se to samo spraví.A u malých miminek je to velice časté. :a:

In reply to by Kryšpína

přesně tak pračka pořád jede jen kvuli tomu,..no postýl.máme podloženo ale malá spí se mnou v postely.-)a ta podložit nejde.-))leda rošt. Do 5 měsíce?tak to mě asi mrskne,.. :jawdrop:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky