velikost plínek

10.11.2009

Ahoj holky zářijačky a všichni plus mínus měsíc :) používáte na svoje mimča ještě plínky 3-6 kilo nebo už 4-9? Nás 3-6 tlačej a v těch větších plaveme :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Helus22

No tak pár "mišelinek" tam má :) ale spíš je to tím, že nám došly Pampersky a doma mám už jen Huggies a Babydream. A ty jsou tvrdší a tak jak kopká nožkama, tak tam pak má otlačeniny. Jenže to spotřebovat musím. Ono to není zas tak hrozný, prďolce to nevadí, zdá se :) To jenom mamince :///:

používáme Huggies, naprostá spokojenost, ale stejný problém - dvojky malé, v trojkách jsme ztracené...

a už měsíc pužíváme 4-9, doboru zkušenost máme s bílýma pamperskama nebo s modrýma hughies, mají nejpružnější pásky a hug ještě k tomu hránící pásek proti prokakání na záda s čímž jsme s Dendulkou bojovali, protože kakala častou prudce!

In reply to by 007rorysek

Já radši vyzkouším ty Pampersky. Všechny ostatní plínky se mi zdají mnohem tvrdší a malá má pak otlačená stehýnka. Zkusila jsem Babydream, Huggies i Bella Happy, ale Pampers jsou fakt nej, ty nám zatím ani nikdy neprotekly, ostatní plenky bohužel jo...

Ahojky, my zatím používáme 3-6kg. magdalenka váží 4,95...používám bílé Pampersky a ty jsou krásně pružné, tak nám stále stačí dál...ale taky už kupuju jen po jednom balení, kdyby náhodou přestaly stačit :ww: . Papa Oli

In reply to by fli

Tak to je super. Ale asi to s tou velikostí bude stejné jako se všema ostatníma plínkama, takže ještě koupím č.2 a za 14 dní začneme s č. 3 :)

In reply to by Blairwitch

Já už kupuju jen ty bílé, protože se s ostatníma pamperskama nedají srovnat ...měla jsem doma nějaké s pružnými pásky (dokonce ten veliký balík), ale fakt se nedali srovnat...jsem ráda, že jsme je dobraly. Ty bílé jsou úplně z jiného materiálu a dokonce pořád ještě je zapínám páskama úplně k sobě a nic malou netlačí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky