Stroupky na hlavičce

10.11.2009

Ahojky holky,Ondrášek(5 měsíců) jich má docela dost a nevím co s tím.Mastím mu to slunečnicovým olejem,ale nezdá se mi že by to měl lepší.Některý stroupky jsou i nažloutlý.Budu ráda když mi poradíte :+^*:

Kliknutím vložíte smajlíky:

nám radila dr.ondřejovou mast ,pořádně namazat a nechat 15min. vyšesat a pořádně umýt a tak to opakovat dokut to nezmizne...my měli za 2dny pokoj,pa m

MYSLÍM,ŽE TO BUDE TZV.SABOREA...KUP SI"KERASAL"V LÉKÁRNĚ NAMAŽ POSTIŽENÝ MÍSTO A VYČEŠ HŘEBÍNKEM..ZA DVA-TŘI DNI BUDE PO VŠEM... :ww:

ahoj,už jsem to tady psala..my to meli už 2x..a pomohl nam opravdu olejiček...Linola fet olbat..snad jsem to napsala správne...po třech umití...bylo po šupinkach a použivam to tedy i na cele telo...a žadne vyražky apd....ale každemu mimi vyhovuje neco jineho...je to i na ekzemy,lupenku..
papa

naše Deninka měla strupatou hlavičku také, poradila mi porodní asistentka kokosový olej, koupila jsem ho od Nobili tilia asi za 160 czk 250 ml, do 14 dnů měla pokoj, mazala jsem i 4x denně a jemně vyčesávala u každého kojení. Slunečnicový olej, mi kupodivu řekli, že při častém použití vysušuje, což jsem nechápala, kdy ž je to olej, ale je fakt, že kokosák zabral výborně, mějte se krásně a držíme pěstičky pá

Ja to vzdy pekne promastila detskym olejickem,nechala chvili pusobit a pomalinku vycesavala takovym tim jemnym hrebinkem.Pak to slo krasne.Mel toho taky mooc hodne ale dvakrat sem mu to vycesala a byl pokoj.

cauki...my jsme na tom stejne.mazala jsem to taky olejickem ale myslim ze to vubec nepomahalo tak jsem to vzdala!!!...zrejme ji to nekdy svedi takze skrabe na hlave tak ze se to sem tam odloupne i samo..tak uvidime casem jak se to bude vyvijet.tak páááá petra

Ahoj.My používali excipial a za 3 dny byl ok.Předepsala nám ho doktorka.Ale koupíš to i bez předpisu ale je to o hodně drahší :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka