Tak jak se vede devcata??

19.01.2008

ja pred pul hodkou doobalila rizky na zitra k obedu a uklidila kuchyn..Pritel cuci na novu ale ja uz to videla tak me to neba tak jsem se sem prisla na vas podivat jestli nezlobite :dance: :s:

Ahojky,já sem hodná, moc, právě sem domyla nádobí, sklidila prádlo,připravila návštěvě postýlku,která stejně příjde s mým miláčkem na šrot...
Byli jsme vařit hasičům guláš, zítra mají schůzi, já tedy jen koukala, dělají to vždy 4 kluci.. ale už to bylo na mě dlouhý, tak sem šla domů připravit pelíšky..:-D Gulášek byl ale výborný!!! Mňam!!!

In reply to by Kikatka

Už se asi těšíš, ěž to budeš mít za sebou a budeš mít toho svýho broučka u sebe viď?? Já už se těším moc,ale furt tu nemám ještě tu přebalovací komodu, tak už začínám být nervózní...:-(

In reply to by coopis

ahojky.. no tak dobry to je .. On prijel asi o pul jedenacty ale ja byla nahore v baraku a on nemel klice a bal se zvonit kvuli nasim ..tak hodinu cekal prededverma..Protoze o pul dvanacte jsem sla do pokoje do prvniho patra tak mi zatukal na okno..ale reknu ti ja byla nasrana az napudu..proste a jednoduse si vypnul tel. aby ho nekdo neotravoval hlavne ja a nenapsal taky abych ho pak neuhanela domu..hajzl..ale ted uz dobry..dneska jsme byly koupit postel tak mam lepsi naladu..ale pekne me stve a ktomu ty moje stavy ted ke konci..no hruza musim bejt hrozne nesnesitelna a pak je nesnesitelnej i on..

In reply to by Kikatka

no, hlavní je, že se mu fakt nic nestalo, chlapi už jsou prostě takoví, hodně myslí jen na sebe a už si neuvědomují, že tím přidělavají starosti ostatním :O no a možná si chtěl naposledy užít, protože pak už by se měl starat jen o vás :q: , ale hlavně že už je to dobrý a možná se už vytrestal i tím, že stepoval hodinu v zimě před barákem :s:

In reply to by coopis

To jo .. ja byla fakt hotova, vazne jsem myslela ze se mu neco stalo.. No rikal ze az se to narodi ze uz bude hodnej a doma..ale je to chlap takze buh vi jak to bude..Ale az budu moct nekam normalne chodit tak uz me to taky nebude tolik stvat jako ted, kdyz musim bejt vecne zalezla doma protoze tady neni kam moc jit bez auta a ja uz mam takovej pupek ze nemuzu ani ridit..

In reply to by Kikatka

no to mi povídej, já taky sedím pořád doma, a teď když to mám za pár má den pro mě nějmíň 90 hodin, strašně se to vleče a k tomu se nudím, fakt hrůza, ale za chvíli snad už nebudu mít čas na nic s mimískem, už se nemůžu dočkat :///:

In reply to by coopis

No jo..mame to uz tezke.. No to si taky rikam ze uz nebude cas na nic .. ale to neva .. ja uz se tesim na prochazky a i na ten jeho jekot celkem .. a tak navsechno a hlavne ho chce videt tolik lidi takze uz mam nasmlouvanejch takovejch navstev..no uz se fakt tesim..

In reply to by Tesa

tak to já mám zase jiný problém, všichni mi posílají zprávy, stejného charakteru: Jak se cítíš?, Slouží zdraví? Už mě to fakt nebaví každému říkat, že se mám pořád stejně, že se zatím nic neděje a že až se dít bude dám jim vědět :sick:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky