velký ultrazvuk v 21tt a další novinky

10.11.2009

Ahojte holky,

tak se hlásím po dnešním velkém ultrazvuku, který jsme absolvovali v Brně, bylo tam hrozně lidí, takže paní doktorka neměla moc času, na každého tak max 10 min,tak nic moc, ale....

čekáme tedy opravdu :°~°: :°~°: :°~°: , kdybych se neoptala,tak to ani dr. neřekne, ale já tam toho pindíka viděla,tak jsem se jen ujistila. Takže máme radost :h: přítel tam byl se mnou a byl nadšenej. Jinak jsme zdraví a ve je v nejlepším pořádku. Malej kope už každý den a někdy to i trošku bolí, jak se mi vrtí kolem močáku, ale aspoňs e zatím v noci vyspím perfektně, to mě ještě nebudí...

a další novinkou je to, že jsem dnes byla poslední den v práci,,...zaučila jsem slečnu a odeslali mě na dovolenou, kterou si mám vybrat, než mi skončí smlouva. Ale šéf se se mnou aspoň rozloučil v dobrém, dokonce mě obdaroval i velkou kyticí. Takže budu celou druhou půllku těhu doma!!! no mám z toho trochu strach...

Ale tento týden začneme chodit už na předporodní kurzy, bude to každý týden (8 sezení, 2x i s tatínky) a taky se přihlásím na nějaký kurzík a budu se ještě chvilku vzdělávat. Tak se doma snad nezblázním úplně... :°:

Všechny moc zdravíme :w: :w: :w: :h:

Ahojky taky moc gratuluju ke chlapákovi :) !!!hlavně ať jste oba dva i nadále v pořádku!! A neboj doma to utíká ani nebudeš vědět jak!!!já už jsem doma od června a ani nevím jak to rychle uteklo :) ...tak se opatrujte!!!papa

Ahoj Marci..Moooc blahopřeju ke klučíkovi :one: ..A neboj, nudit se nebudeš..Teď před Vánoci budeš ráda, že si vše v klidu nachystáš a jak píše Nikky, budeš cárat na netu..dívat se na věci na malého a ten čas na tom netu letí jak šílený..Já mám doma binec, furt to odkládám a sedím jen na netu :-( ...

In reply to by ZelaZuzu

Zzuzu ja jsem to same take se odtud nejak ne a ne odlepit tak akorat pro jidlo a piti a na wc :s: za 40min vyrazim na ultrazvuk tak piju kaficko at mame energii :qu: A co ta tvoje holcicka kope kope??Papa a optarujte se holky :a:

Ahojky tak moc gratuluju my taky cekame chlapika.Takze 10min tak bud za ne rada ja tam byla ani ne 3minuty a byla jsem tak zklamana,ale manza nadsenej porad me hladil po vlasech a jak je malekj krasnej pritom tam urcite taky nic nevidel,ale asi mu to stacilo :s: Neboj doma se nezblaznis celkem to utika budes listovat na netu a objednavat na maleho atak :one: a ohleden kurziku jsem se chtela zeptat kolik stoji?Dekuju za info papa a opatrujte se

In reply to by Nikkys

díky za gratulaci a já zase gratuluju tobě ke klučíkovi březňáčkovi :-)
Ten kurz bude stát 2.000, tak snad to za TO bude i stát. Jinak se chceme jít podívat ještě do porodnice a to bude stát dalších 500K4, takže takový výdaje budou....
Taky se opatruj.

In reply to by marcy

Tyblaho tolik???Tak to nevim jestli se tam budu teda hlasit,rikam si povinne to neni a zvladlo to spousta maminek i bez toho a jelikoz jsme za vybavicku uz pustili skoro 20000 i s postylkou a kocarkem a jeste potrebuju autosedajdu a monitor dechu tak to ten kurz asi budu muset ozelet,tak nam pak treba napises co ste tam probirali?? :dance: Opatruj se tak papa :a:

In reply to by Nikkys

Já vím, je to dost peněz. Já jsem se tam prvně taky nehrnula, ale přítel měl docela obavy jak bude přebalovat malýho a jak se vše kolem má dělat, aby něco nedělal špatně a tak. Takže je to spíš kvůli naší jistotě. Myslím, že i bez kurzu bysme to určitě zvládli. Stejně ti nic ani nezbude,že :-) Ale my právě nemáme kolem sebe žádné dětičky, takže jsme v tomhle fakt začátečníci, tak pro náš lepší pocit.

ahoj Marcy, tak to moc gratuluji k dobrym vysledkum a ke klucinovi :qu: . Nam taky minule rekl dr.,ze to je asi kluk...ale pindika jsem nevidela a rekl nam to az na konci utz a ani na to nezameril. Takze si asi pockam na ten dalsi a doufam,ze mi to uz upresni.
Tu dovolenou a volno do konce tehu Ti docela zavidim. I kdyz na jednu stranu si rikam,ze budu rada, za kazdy odpracovany den kvuli penizkum. Ted si to aspon budes vic uzivat a stihnes hodne veci :) . To uz u vas zacinaji predporodni kurzy? Ja myslela,ze je to tak nejdriv 2 mesice pred porodem.

In reply to by Lendule

ahojky,
já jsem chtěla v práci ještě zůstat, ale bohužel mi nechtěli prodloužit smlouvu, tak budu aspoň v klidu.
tenhle kurz bude začínat ve čtvrtek a bude končit až olem 20.ledna, ptž.jsou tam svátky atd. budou to schůzky 1x týdně. další kurz by právě začínal až na konci ledna, a končil v půlce března, takže jsem se zapsala už teď.
Volala jsem té paní a byla moc příjemná, tak jsem ani jinde nepátrala.
Ale záleží asi kurz od kurzu,jak to bude začínat a jak bude dlouhý..

Tak se zachovali na konec docela hezky.. :) Koukám, že jsi akční, tak ti snad ten čas doma bude rychle utíkat! :) Gratuluju ke klukovi, v březňátkách jich je asi dost velká převaha! :) Bude to silnej měsíc! :))

Gratuluji ke klučinovi :°~°: , my jdeme na ultrazvuk ve čtvrtek, tak se snad už konečně dovím, co to bude. Doktor by mi to řekl už minule, ale nebylo to vidět, ten náš tajnůstkář měl nohy křížem a ještě pokrčený, takže smůla. Doufám, že ve čtvrtek se už tak stydět nebude a ukáže nám, co mezi těma nohama má :cc):
Aspoň si konečně užiješ v klidu druhou půlku těhulkování. Ze začátku mi to doma bylo taky dlouhý, ale postupně jsem si na ten klídek zvykla :dance:

In reply to by pešule

Ahojky,
tak to jsem zvědavá, jestli u vás bude klučík nebo holčička. Určitě pak dej vědět. Užij si ultrazvuk a hlavně si připrav otázky, co chceš vědět, ať na něco nezapomeneš.
A snad se teda mimi ukáže v plné kráse :) :) :°O°:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky