Kojení!che se mi brečet!!-(

06.11.2009

ahoj holky,
malá měla měsíc a začínáme mít problémy s kojením,dneska mi navíc jedno prso tak bolí že se mi chce brečet,navíc z něho musím odstříkávat protože malá mi odmítá z něho pít,vzteká se ,brečí,vzdoruje,kucká,možná je to tím že z něho samovolně pak už stříká a malá to nestíhá pít,nebo nevím čím to je,ale kojit z něho je skoro nemožný,navíc ani odstříkání mi nepomáhá a neuleví tomu bolavemu prsu,..nemužu ani malou chovat a ani se dotknout toho prsa,dávám vlažné obklady a nic,...ach jo.Navíc malá hodně blinká i třeb apo hodině takže je pořád hladová,nevím jak to budu dneska v noci zvládat s tou bolestí,..chci malou kojit co nejdele ale podnešku mám chut s tím seknout,páč jsem z toho akorát v depresy a odnáší to zase jen malá a vlastěně všichni,.. :r:

Kliknutím vložíte smajlíky:

holky, mám doma malého pažravečka...dneska je malé....18 dní....protože mám bolavé jedno prso,tak musím odstříkávat a dávat mlíčko přes flašu...dneska jsem odstříkala 80-tku , ona to do sebe hrkla jako že nic a hučela,že chce ještě...pořád hledala,ale já mám pocit, že i ta 80-tka je na ní moc...kolik vypije takové mimčo?? Má te´d 3,8kg....pak mám dotaz...kojím co 3h z jednoho prsa a po 3h zase z druhého, protože mám ale jedno bolavé, tak malá bere na štěstí i flašku a z toho dobrého prsa normálně kojím...nemám rozpraskané bradavky,ale jednu mám napuchlou a když malou dokojím,tak pak ještě asi dvě hodiny mě v ní strašně rve a píchá, proto je pro mě lepší to odstříkat a dát přes flašku...nevíte někdo čím to je??? Nedělá se mi doufám zánět, protože mléko odstříkám do poslední kapky,takže zánět by se tam neměl z čeho tvořit...co to je??? Prostě blbé štípání, píchání...ale jen v okolí dvorce....

In reply to by misimisi

Já myslím, že zánět se může udělat v prsu kdekoli. Ale poznala by jsi to podle horečky, bolesti a v místě se udělá takový začervenalý flek. Mně se zánět udělal i když jsem podstivě střídala prsa, kojila po třech hod...prostě se to tam nějak ucpe nebo co...

Opravdu se snaž jí dávat nejdříve to bolavé prso. Hlavně, aby jsi neměla zánět jako já. Párkrát už se mi rozjížděl, teď taky, tak hlavně hodně přikládám studený tvaroh, ten opravdu pomáhá. Nevzdávej to, byla by škoda přestat kojit. Tak to, holky, zvládněte!!!

In reply to by Jesyna

Kdyby jsi měla zánět, tak ti určitě vyletí teplota. Já měla skoro 39st.C. jestli teplotu nemáš, tak je to dobrý a tím tvarohem to určitě zaženeš, chce to chytnout včas. Já jsem včera celý den tvarohovala a dneska už vpohodě, ani teplotu jsem te´d neměla.

In reply to by Mimyška7

včera už se to nedalo,horečka velká a všechny příznaky na zánět tak jsme jeli do nemoc.a zánět mám tak mě dali antib.dnes je to malinko lepší ale noc byla šílená,bolí mě celej člověk,no včera jsem chtěla umřít jak mě bylo děsně.
Kojili jsme v noci s obou i když přes bolest jen mám pocit že s toho bolavého je málo mlíčka,..bojím se že s těch nervu o to mlíčko uplně přijdu.

In reply to by Jesyna

neboj se, já u prvního mimča měla zánět taky a taky s antibiotiky a při kojení z toho bolavého prsa jsem viděla všechny svaté, jaká to byla bolest. Ale vydržela jsem, antibiotika zabrala, horečka polevila. Ničeho se neboj, o mlíko nepřijdeš, bolest vydržíš, hlavně koj dál a třebas už zítra bude líp. Držím palce!!! Jo a ten tvaroh, jestli ho máš, tak si dávej stejně, já si vždycky kousek zabalím do kapesníku, jeden mám vždy v ledničce a střídám a nedám na něj dopustit, protože mi opravdu vždycky pomohl!

Ahoj, a z druhýho pije normálně? Některé děti si oblíbí jedno a z druhého nechtějí pít, tak až bude hladová nabízej jí nejdřív to co nechce. JInak tě asi bolí právě pro to že z něj nechce pít.... odstříkání mi nikdy nepomáhalo

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky