Co si přejete pod stromeček?

10.11.2009

Holky švagrovámě pořád uhání s dárkem pod stromeček a já pořád nevím cobychom potřebovali. Co přejete vy? Pomozte s inspirací..

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak ja uz si spoust let preju k vanocum svetovy mir a porad mi to nikdo neplni, takze v tom letos pokracuju a na kazdy dotaz co chci odpovidam toto ;)

S insipirací sice asi nepomůžu. Ale já si ze všeho nejvíc přeju NOSIT POD SRDÍČKEM VYSNĚNÉ MIMINKO :cc):

já jsem řekla rodičům (z obou stran) ať nám koupí povlečení. Mám už 5let staré-některé i déle a nevypadají dobře. Jinak od rodičů dostáváme jeden dárek pro nás oba. Mezi sourozencema si dáváme jen drobnost-naštěstí ;) :a:

tak já bych chtěla pod stromeček nový prostěradla, boty na aerobik, pak kabelku, tu už mám, minulý týden sem jí byla vybírat s mamkou. Nic víc mě nenapadá, ale třeba když jdu do krámu a nemam u sebe moc peněz tak zrovna natrefím na tolik věcí co by se mi hodily

já mám také dárekl už vybraný, 3.12. mám termín porodu a přeji si, aby to naše zlatíčko bylo zdravé a neskutečně spokojené :c: a úplně tu největší radost mám, když mi někdo něco koupí na prcka i manželovi jsem říkala, ať mi nic nekupuje,přijde mi to jako škoda peněz...ale kdyby přeci jen, tak potřebuji takový ten univerzální hrnec, co se v něm dá vařit i péct :qu:

JÁ NECHCI NIC A CHCI MÍT SVATEJ POKOJ OD TĚCH, CO SE MĚ STÁLE PTAJÍ :-)
BANE, TO BYLA LEGRACE, ALE FAKT NIC NEPOTŘEBUJU, VŽDYCKY RADĚJI NĚCO KOUPÍM PRCKOVI A PAK SE ROZPLÝVÁM, JAK MU TO SLUŠÍ, KDEŽDO, KDYŽ NA SEBE NATÁHNU NĚCO JÁ, TAK TO JE VĚTŠINOU HRŮZA
JÁ BYCH CHTĚLA NĚJAKOU BIŽU-TŘEBA NAUŠNICE NEBO KORÁLKY, TAKY SE MI LÍBÍ JAK SE TEĎ NOSÍ DŽÍNOVÉ VESTIČKY, KABELEK TAKY NIKDY NENÍ DOST :-)
VIDĚLA JSEM DNESKA V CA KRÁSNÝ BARETY NA HLAVU-VÍM, ŽE JE TO TROCHU ÚLET, ALE MĚ SE TO MOC LÍBÍ, JEN NEVÍM, ZDA BYCH TO UMĚLA NOSIT-ALE ASI JO-ULÝTLÁ JSEM NA TO DOST
SAKRA A TO JSEM PSALA, ŽE NIC NECHCI CO ? :-):-)

nebo je na rozpadnutí, abych za to nemusela utrácet já, a sama koupím blbosti pro malou :-). Takže to vidím na nové prkýnko do kuchyně, novou pánev na palačinky-ta naše je už vyboulená, i nové záclony by se šikly a povlečení...Uvidíme, jak budou rozdávační. No a běžná kosmetika, jako šampon, antiperspirant či pěna do koupele se taky vždycky spotřebuje. A nemusím ji kupovat já... Jsem holt vypočítavej pragmatik
:a:

já bych chtěla od Ježíška dodatečně v lednu,abych měla bezproblémový porod a zdravé miminko,jinak si nepřeji nic kromě zdravíčka celé rodinky :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

někdo splnil. Tak ti držím pěstičky pod stromečkem. Také mám moc příjemný župan a jsem v něm ráda, i na pobyt v nemocnici si ho beru. Pak jsem ještě koupila manželovi takový příjemný z mikroplyše, on v něm moc často není, ale sám mi často nabízí, abych se do něho oblékla :) .

In reply to by Michalaaa

ještě před narozením synka. Je to hodný miláček :h: . Do loňska jsem vždy měla nějaká přání na dárek k vánocům, ketrá sice nebyla pro mne překvapením, ale zase to byl vždy dárek pro mě milý a "pasujícíů. Od letoška si už nic jiného nepřeji- jsem ráda, že se nám narodil náš synáček a to je pro mě nade vše :#~: . Jinak jsem si už delší dobu přála jednu fakt echt šikovnou péřovou vestu a můj manžel mi ji splašil a dal už předem jako dárek k vánocům :h: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky