včera večer mi trvdlo břicho 4 hodiny v kuse ??????

10.11.2009

Ahoj, včera od 7 večer asi do 11 hod. mi neustále tvrdlo břicho v neskutečném intervalu tak po 2-5 min. Bolesti u toho žádné, jenom to neustálé tvrdnutí. V noci mimčo pěkně řádilo a dnes ráno tak občas tvrdne zase. Mám jít k doktorovi nebo to nechat být??? Poraďte, je to normální až tak hodně? Břicho mi tvrdne už dlouho tak určitě od 25 týdne, ale to jen občas, třeba tak 1-2 denně, ale včera to bylo děsivý. Díky Naďa

Ahoj, ja jsem 39. tt a mam uplne to same. Porad tvrde bricho, hlavne v noci, predevcirem uz jsem si to i stopovala. Bolesti jen takove menstruacni, nic hrozneho. Rekla bych, ze je to normalni. Zitra jdu na kontrolu, tak se poptam. Jinak jsem se chtela zeptat - taky vam pri stazich miminko tak vyvadi? To moje je teda extremne hyperaktivni, jsem uz cela rozkopana, az si nekdy rikam, jestli to je normalni.

In reply to by bublinaa

vyvádí dost : ) zrovna dneska.strašně se mi tlačí dolů...jako kdyby už chtělo ven...jsem na 2cm otevřená,ale řekli že na porod to není...tak doufejme že to do pondělka vydžím...opatrujte se...a hodně štěstí...

In reply to by bublinaa

když mám stah (ztvrdnutí bříška) tak se mimi ani nehne, je úplně stuhlé, říkám si, že to pro něj musí být nepříjemné. Potom se většinou jen srovná, nic dramatického. Jinak mě kope jak chce, když má náladu, tak je dost silné..

Já byla včera v porodnici v Ostravě v poradně.ráno mi tvrdlo taky břicho,ale nebylo to tak hrozný.kolem 11hod.mě dali na ozvy.stahy jsem měla pravidelné.pěkné kopečky,které se mi vyhupovali až na 100.doktor mě vyšetřil a že jsem otevřená na 2prsty.brali mi krev kvůli trombocitům,bo je mám dost nízké a odpoledne kolem 15hod.znova kontrola.to jsem musela opět na ozvy.stahy jsem měla pravidelné po 10min.a to kolem 127.sestřička se mě ptala,jestli prý nemám bolesti a já odpověděla že ne,že akorát tvrdne břicho.nakonec jsem se dozvěděla,že to k porodu ještě není,a že je to normální...???poslali mě domů.a to mám do porodnice 100km.protože kvůli doporučení nesmím rodit jinde než v Ostravě.prý se to možná může za den nebo taky na 5dní rozjet.a to jsem skoro už 38.týden...jsem z toho už docela nervózní a nevím kdy co čekat.a to mám do porodnice daleko :( takže hodně štěstí a pěkný porod.neboj se.to zvládnem :a:

In reply to by nellona

Tak doufám , že je to pouze tvrdnutí bříška a nic jiného. Jenom mě děsí, že k doktorovi chodím tak málo a jsem před porodem jdu příší týden a to prý jen na monitor (poprvé).... no doufám, že si vybojuju i vyšetření, jestli nejsem otevřená. Hodně štěstíčka a zdravíčka. :a:

In reply to by nada fan

že mám dojet v pondělí do poradny...pokud to teda vydržím...jinak při větších bolestech hned na příjem...otevřená jsem na 2cm.ale k porodu to nevypadá...taky přeji hodně štěstí a ať vše dobře dopadne... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky