Podruhé vítání občánků!?!

07.11.2009

Ahojky holky. Tak nám dneska přišla druhá pozvánka na vítání občánků! Ono se prý normálně chodí tak kolem 4 - 5 měsíce, ale my, když jsme si tady nechávali udělat po dvou letech trvalý bydliště, tak jsme vítali tady a paní na matrice, když viděla malou, tak řikala, že jestli půjdem vítat už ve dvou měsících, že to určitě zvládneme, že budou brzo (to bylo na konzi září) a tak že jo. A dneska mi přišla pozvánka do bývalýho města, kde jsem žila dvacet let a že máme přijít vítat. (zná mi starosta a potkal mě ve městě, tak si myslim, že proto si vzpomněl..)Tak nevim, mam jít a nebo né? :00: :s:
Ale je pravda, že když jsme poprvně vítali, že moje mamina (babička prvního vnoučátka), byla v zahraničí na dovče a moje ségra jakbysmet! tak jsem si řikala, jestli tam už jen tak pro ně jít? Aby si to taky užili a neviděli vše jen z fotek..?
Jak by jste to řešili vy? Díky! :+^*:

Jani, já bych šla hned. My ještě nebyli ani jednou a vy už půjdete podruhý :s: :s: :s:
Určitě běžte, ať si to užijou i ostatní - aspoň můžeš porovnat ;) a pak sem hoď zase nějaký fotečky, minulý byly moc povedený :k: :a:

In reply to by Martta

Marti, moc díky za pochvaly foteček :) , uvidíme, číslo na ně nemam a ani nevim, kdo to vystavoval, je ta, jen naspáno Vítání občánků a město, adresa bohužel ne.Míša bude zrovna v práci, tak si to podruhý neužije.
Neboj, taky vám pošlou pozvánku, normálně se prý vítá kolem 5 měsíce, asi taky jak kdy a jak to vítání vyjde. Tady ho dělají jen jednou za měsíc, tak proto se mi ptala, jestli to zvládnem už v těch dvou měsících. :00: :girl:
Asi máš pravdu, tak asi půjdem. :s: A když by měli nějaký lidi, co to pořádaj a nebyl u toho starosta, hemzi, tak jim vysvětlim celou situaci a bude, vždyť máme pozvánku, tak co, že, ale zase se nechci někam vtírat a vnucovat.. :n: :spid:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Díky Miško za názor. Uvidíme, asi půjdem, bude prča. A malej se to minule moc líbilo, tak aspoň bude mít vzrůšo, odejít můžem vždycky. :)
A jak Ty? Ještě celá: Často si na vás holky vzpomeneme! :k: :c:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to jsem ráda, že jste o.k., už aby jsi měla prďolinku u sebe, moc se na ní těším! :c: :girl: Až si pomuchlám malinkatý miminečko. Teda, jestli mamka půjčí! :00: Oni tak krásně voní tim miminkovským, úplně k sežrání, já se malý nemohla nabažit a pořád na ní v porodnici koukala jako na obrázek a neveřila vlastním očím, že tam v tej kolíbce, nebo co to bylo za trakař :) , leží něco z nás dvou a z naší lásky. :h: Fakt krásnej pocit a ještě, když je to maličký podobný tatínkovi. :#~: No paráda!
Kdybys byla v pohodě a neřádili zrovna všchny možný chřipajzny :(, my ale zatim držíme zdraví, tak se klidně na vás můžem přiject podívat a přivézt Ti nějakou dobrůtku na nervy, bolístky pofoukat a na tvoření mlíčka! :) Ale samozřejmě, budeš - li v pohodě. (Klíďo mi stačí na férovku napsat, že nikoho nechceš vidět, že nikoho nepřijímáš a že až po šestinedělí, já to beru a chááápu!!!!) :) :k: :k:
Ale neni to zas až taková dálka do Rokycan, cca 30 km a to myslim, že snad náš Velorex ujede. :s: }:)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jéé, jak já jsem ráda, že máš stejný názor na věc! Přesně tak jsem to chtěla brát i já, ale bohužel se mi to tak nějak nevydařilo a byla jsem měkká a klidně návštěvy přijímala doma a cveře se netrhly a bylo tojak průchoďák! Tak aspoň vim, že pro příště budu mlčet i o termínu porodu a bude tojen mezi mnou a Míšou a pro ostatní to bude překvápko, až budu doma a nebo aspoň částěčně v poho v porodnici! :C]]: Jinak mají smůlu!
Tak mi dej kdyžtak pak vědět a ráda se na vás holky přijedu podívat. Ale jak řikám, klíďi se mi to nestyď říct a já si počkám, páč, kdo si počká, ten se dočkáá! :one: :c: A trpělivostí překypuju! :///:
Ááále, prosim Tě, to ani nestojí za řeč, takovou pixlu, ta se mi teď rozsejpá o sto šest a nestíháme opravovat a součástky na to nejsou zrovna jedny z nejlevnějších! :00: }:)
Posíláme s Vali velikánský pohlazení na překrásný pupíček a ještě hezčí obsah v něm! :h: :c: :h: :°O°:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jéé, děkujeme za lichotky! :h: :C]]:
No, je zlatá, skoro vůbec nezlobí, ale nechci to zakřiknout, jako naposled, jsem jí chválila, jak hezky usíná a od tý dob máme peklo s usínáním. Přišla na to, že když si drží chrastítka, že to je docela zábava, ale když zachrastí, tak se lekne, ještě to teprve poznává. :°O°: :#~:
Snad zase, až Tě uvidí, úsměvava šetřit nebude! ale musí mít náladu, jako každá ženská! :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No asi jí cítila, protože se hned tak na někoho nesměje a dost je na rozdávání úsměvů vybíravá! Tak mi to dost překvapilo! :s:

In reply to by white_tie (neověřeno)

zkusím vypátrat někde přes tetu, dělá na městě, ale tohle neni v její kompetenci a sedí v jiné budově, zda by nesehnala čísílko. A když ne, nevadí, aspoňse tam půjdeme podívat, jaký to tam mají. ;)
Ale asi mi bude smutno, páč tatík bude v práci a za mnou tím pádem nebude sedět a ještě si určitě zdejší lidi budou povídat, že nemáme tatínka, proč si něudělal čas, atd.. Znam je Kelišky. :s: :spid: :s: Ale když ona ta šichta přehodit nejde.. :r:

Asi bych zavololala na tu matriku, která tě teď pozvala a řekla jim, že už ste jedno vítání měli, ale že bys z toho a toho důvodu měla zájem i o to druhé, tak jestli to ještě půjde.. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka