ach jo....

10.11.2009

Ahoj Holky! Je mi děsně smutno......... :r:
Tak jsem dnes 10+3 a jsem úplně hotová. Jsem děsně unavená, šourám se jak duch, mám pořád na něco chuť a přitom mám neustále nafouklé břicho....mám výpadky paměti a v práci se mě ptají, co se děje. No co asi....jsem těhotná, utahaná a chce se mi spát!!!!! Jenže to je věta, kterou jim nemůžu říct ještě 20 dní. Nejhorší je, že ani nevím, jestli je vše ok. u doktora jsem byla naposled v 5+3 a jdu tam až 24.11!!!!!!!!!! Přemýšlím, jestli ještě je při životě, jestli má včechno, co má mít - ruce, nohy...Přítel je daleko a já doma sama s pěknou depkou a únavou. Byl u mě sice na víkend a přivezl puget, ovoce, ovocné šťávy, jogurty, ale potřebuji už, aby jsme měli ten byt a byli spolu. Mějte se fajn a přeji krásný den :a: Olga

Ahoj Olinko, tak to naprosto chapu..a mrzi me, ze si nemuzes sve tehulkovani poradne uzivat... :-( Snad je tedy vse v poradku, uz jsi v 11tt, takze dva tydny a prehoupnes se do druheho trimestru...ja pujdu za dva tydny, akorat v tom 11tt na ko, tj.25.11., a taky jsem nervozni, zda je vse v poradku, protoze posledne mi mimiska ani :h: neukazal, tak vim prd :r: drz se kocko, v praci to nejak prezij, ja jsem stastna, ze me Dr nechal doma a mam klidek :-) urcite davej vedet, jak jsi na tom... :a:

______________________________
http://picasaweb.google.cz/marsyvar

Ahoj tak to jsme na tom úplně stejně něco podobnýho prožívám teď taky:(jsem to psala v rubrice 9. týdnu. Věřím tomu že vše bude v pořádku a tvoje miminko taky držím pěstičky ať ti kontrola dopadne dobře a ona určitě dopadne dobře!!!pa

Ahojky Olí,
mám úplně stejné příznaky jako ty a jako každá tady :-) , jsem pořád unavená a chce se mi spát. K obědu se najím trošku a pak mám břicho, jako bych tam měla čtyřčata, to je hrozný. Jinak si neumím moc představit, být sama, ale každopádně přítel má denní, noční a odpolední a já musím tento týden zrovna zatápět a být sama... Takže vlastně jako ty ;-) Vidím ho jen ráno, když vstávám do práce a on mě, když spím a přijde z práce. Na velký ultrazvuk jdu asi jako poslední, a to 30.11., moc se těším a chci, aby tam šel i můj přítel, aby viděl tu krásu přímo na monitoru, ne jen na obrázku :-) Určitě bys to měla taky zkusit, aby si udělal volno a šel tam s tebou, jako hrdý otec :-)

In reply to by Janina Pepřenka

Díky moc...to si ho taky moc neužiješ...my se zatím vidíme jen o víkendech. Ale už to nebude zas tak dlouho trvat. Bohužel toho 24. se mnou na vyšetření nepůjde, protože má v noci práci - natáčí v rozhlase hru. Jako režisér je hodně vytížený...zase na druhou stranu ho často slyším v rádiu. Na to další už snad půjde. Minimálně bude se mnou chodit, až budu v Praze. Každopádně první fotku ještěrky si schoval a udělá prý album. Už si vzal i testík s čárkami :) To on hrdý otec je už teď...Hezký zbytek dne a alespoň hezké sny, když toho tolik naspíme :)

No Ty depky jsou fakt otrava,taky mě to někdy vezme!!!
Ale určo jste oba ok,víš podle příznaků a tak..
Já jdu na kontrolu za týden ve středu,na velký ultrazvuk i na gen. vady a tak se bojím jak prase,že mi ta cizí dr. řekne,že je mimi mrtvé..tak snad ne!!!!
Jinak proč nemůžeš říct v práci,že jsi těhulka???A budeš se stěhovat? Terka :k: :h:

In reply to by Terulkovka

Ahoj Terko! No já se taky právě bojim, že mi najednou řekne, je mi líto, ale miminko neprojevuje aktivitu. Je to moje noční můra! V práci jsem ve zkušební době ještě 20 dní. ( tedy, v pracovní smlouvě to napsáno nemám, ale pořád můj šéf mluví o zkušební době, tak jsem nejistí. právně ji mít neměla, ale nechci si udělat problémy) Stěhovat se budu cca v únoru, nebo březnu, až Petr koupí byt a dá ho dokupy, alespoň tak, abch tam mohla být... díky za kyti :)

In reply to by Terulkovka

Ahoj Terko! No já se taky právě bojim, že mi najednou řekne, je mi líto, ale miminko neprojevuje aktivitu. Je to moje noční můra! V práci jsem ve zkušební době ještě 20 dní. ( tedy, v pracovní smlouvě to napsáno nemám, ale pořád můj šéf mluví o zkušební době, tak jsem nejistí. právně ji mít neměla, ale nechci si udělat problémy) Stěhovat se budu cca v únoru, nebo březnu, až Petr koupí byt a dá ho dokupy, alespoň tak, abch tam mohla být...

ahojky, já jsem 10+2 a taky jsem uplně hotová. Večer chodím spát před 20h, páč už nemůžu udržet oči. Já chodím normálně do práce, takže když přijdu z práce domů, tak lehnu a musím chvíli odpočívat. Ještě že manžel za mě topí a mije nádobí :-) Mrzí mě, že ty máš přítele daleko. Vůbec si to neumím přestavit. A kdy jdeš na UTZ? toho 24.11.? já asi 26.11. ve čtvrtek. Moc se těším.

In reply to by maja.mr

Já taky usnu kolem osmé večer, vzbudím se v sedm a v deset dopoledne se mi už klíží oči...Jsem často v práci 10 hodin - hrůza!!! Navíc pracuju s dětmi, takže to vyžaduje neustálou pozornost a veselou náladu. Díky moc za podpůrnou zprávičku. Moc to potěší :)

zdravim tehulko oli:) gratuluji..!! ja uz cekam jen na ten porod - uz mam tyden po terminu a zacinam se uz moc pozorovat..jesteze ten mrnousek se v tom mem pandirku neustale mele a taha za snuru :00: ..tehu jsem mela jinak paradni, ani jsem netusila, ze ve me nejaky ten zivutek roste..
drzim pesti, at to vse zvladnes a pryc s podzimnimi spliny..simona gl.

In reply to by olive

jj, Bechyne...to moje dite je dablik..brisko se vlni jak s vetreleckem..neboj, cas utece jak voda a ucitis to sve :cc): !
A jak vubec ostatni, jak tem se dari? Krom Dany o nikom ani nevim..
Drz se, at jste vsichni v pohode :a:

In reply to by sim sim

To mě podrž :qu: Taky moc gratuluju! Já taky nic moc nevím. Míša má zas mlaďase, tentokrát o 6 let ml., Bára se asi bude vdávat, Ivanka pořád někde lítá a tvoří a Boučínek je na N. Zélandě? asi..No a Ty, koukám....mámuješ. Jsi v Praze? můžem pak někdy vyrazit na hřiště :\x: Měj se Simi!!!

ahojky tak ja dneska jsem o tyden min, ale prozivam presne co ty ja ktere stacilo par hodin spanku neustale spim valim se mam tedy tu vyhodu, ze jsem na rizikovce doma..... ale jinak presne.... tedy to koukam te dr objednal za pekne dlouho ja ted byla u dr co tyden stale nejaky problem a ted me ceka kontrola az po 14 dnech a jsem pekne nervozni, myslim, ze je to bezne a vzhledem k tomu jak ti je ver, ze je vse v naprostem poradku.... jen me tedy napada kdyz ti je takle tak zda nechces zabehnout za dr zda ti neda neschopenku ja si myslim, ze se napracujeme jeste vic nez dost.... hlavne se opatrujte..
Jeeee to je pritel moc hodna... ja tedy nevim jak to mate to kazdy bydlite v jinem meste ci jak? A cekate na nejaky bytecek? promin snad se moc nevyptavam?

In reply to by žabičkax

Ahoj a děkuju za potěšení :) Přítel je z Prahy a já z Plzně. Jsme spolu krátce, teprve 4.měsíc, ani ne :) Hned, jak se dozvěděl, že čekáme mimčo, začal shánět byt. Budu se stěhovat za ním. Vyhlížíme 3+1 někde v klidné lokalitě. Asi za doktorem zajdu, nebo spíš počkám, až mi proběhne zkušební doba v práci a dám si míň hodin....

In reply to by olive

neni vubec zac dekovat, aha takle tak to chapu..... to me mrzi ze jste takle od sebe... ale je tedy krasne jak se stara to je uzasny... a preji hodne stesticka pri koupy bytu tady v Praze je to celkem mazec ceny tak snad neco pekneho levneho sezene a budete uz jen spolu... klidna lokalita snad ale v Praze neexistuje aj proto jsmen sen odstehovali za Prahu....
No tak pokud se citis tak to by bylo nej pockat do konce zkusebky ja ve zkusbce take byla a tim ze jsem na rizikaci me poslali vypoved ale tak drobek je prednejsi napracujeme se jeste az az....

In reply to by žabičkax

No to jsou hrozný mrchy! A pak se diví, že porodnost klesá a obecně stárneme, když rodina a zvláště matky nemají žádnou podporu! Kurňa, co si myslí??? kdy jako ty děti máme rodit? Pardon, ale tahle necitlivost vůči ženám - hlavně matkám mě tak dokáže naštvat!!!

In reply to by olive

bohuzel tady opravdu zensky jen utlacuji.... ja uz jsem zvykla o jednoho drobka jsme prisli a kdyz jsem se vratila do prace i kdyz jsem tam delala dva roky dost durazne mi sef rekl bud podepisu dohodu a pujdu nebo se postara abych sla na paragraf tak jsem radci podepsala ze? No nenadelame nic ale prace vzdy byla a bude a do 65 se napracujeme az az si myslim

ahojky tak ja dneska jsem o tyden min, ale prozivam presne co ty ja ktere stacilo par hodin spanku neustale spim valim se mam tedy tu vyhodu, ze jsem na rizikovce doma..... ale jinak presne.... tedy to koukam te dr objednal za pekne dlouho ja ted byla u dr co tyden stale nejaky problem a ted me ceka kontrola az po 14 dnech a jsem pekne nervozni, myslim, ze je to bezne a vzhledem k tomu jak ti je ver, ze je vse v naprostem poradku.... jen me tedy napada kdyz ti je takle tak zda nechces zabehnout za dr zda ti neda neschopenku ja si myslim, ze se napracujeme jeste vic nez dost.... hlavne se opatrujte..
Jeeee to je pritel moc hodna... ja tedy nevim jak to mate to kazdy bydlite v jinem meste ci jak? A cekate na nejaky bytecek? promin snad se moc nevyptavam?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky