Poslíčci?!?!?!?!

10.11.2009

Potřebuju poradit.Ve 12 v noci mě vzbudily bolesti v podbříšku jako při menstruaci,ale silnější,ale zase nepravidelné.Jednou to bylo po 8 minutě pak zase hned po dvou,tak jsem šla do si dát teplou vanu,ale přes hodinu jsem to vydržela a snažila se to nějak změřit,zda to má nějaký pravidelný interval,ale nepodařilo se mi.Teplá vana mi pomohla a ve dvě ráno jsem usnula,sice jsem se ješě parkrat vzbudila a bříško mi přijde že mě bolí v kuse a ne jako kontrakce.Přemejšlela jsem jestli to třeba nemůže být močák že mě bolí...Ale mám strach abych něco nezanedbala,myslíte že je to normální nebo se může malé něco stát kdyý mě to takhle bolí??Prosím poradte,zítra mám kontrolu tak nevím zda mám počkat...Docela mám strach.

Ahojky,jsem 38+2 todle se stalo i me, tak pred 2 tydny.Ve 4 rano me to probudilo presne jak pises ty jakoby silnejsi bolest pri menstruaci a jelikoz to trvalo az do rana tak jsme radeji zajeli do nemocnice.Doktor mi rekl ze to je pry tim jak se hlavicka posunula uz niz a proto to tak boli a ze si nemam delat starosti ze ted uz to lepsi nebude :)

Ahojky... A pohyby cítíš normálně? Já si myslím, že tyhle bolístky už jsou ke konci asi normální - mívám to taky, někdy mi ta bolest jde i docela dost do zad a nebo mě zase píchá úplně dole, že mám pocit, že malý už snad poleze ven - ale zatím to vždycky přešlo.... Jestli si nejsi jistá, tak si k Dr. brnkni, jinak to řekni zítra při kontrole...

In reply to by Handík

Malá se vrtí docela často takže podle toho si myslím že je v pořádku.Ta bolest sama o sobě se dá vydržet ale už mě pěkně otravuje...Je to nepříjemný.Ale asi počkám do zítřka,nechci totiž jezdit do nemocnice zbytěčně.

In reply to by verunn

Vím, že ta bolest otravuje... já kvůli tomu jsem kolikrát dost protivná a zároveň doufám, že se to třeba začne stupňovat a pojedeme rodit, ale to asi zatím nehrozí... Dneska začínám 38.tt a už bych klidně rodila :-) Pohlaď ode mě bříško a vydrž, už to máme za pár... Opatruj se H.

In reply to by Handík

To já už se taky začínám modlit aby se to stupnilo a byl to porod,ale nevím no.Ale vypadá to že dneska asi zajedem do nemocnice.přijde mi to divný že už nějakejch 13 hodin mě to bolí...Přítel má přijít ve tři z práce tak uviidíme jak bude.Ale radši abych měla klid že je vše ok třeba to pootom přestane i bolet.Já jsem teprve 36+3 to znamená 37tt ne?To je asi na porod ještě bzry...Ale zase když pojedem do nemocnice tak se bojim aby tam nebyli hnusný že zbytečně plaším a tak...No je to složitý.Taky se opatruj.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky