Sporťák vs. hluboký kočár

10.11.2009

Ahoj holky, mám takový dotaz. Od kdy dáváte mimísky do sporťáku? Náš malý :°O°: bude mít 5 měsíců a v hlubokém kočáru :/;x: mi nechce být. Pokud nespí, tak jedeme vždycky s písničkou :^O^: . Nevím, jestli není ještě brzo, ale už jsme s mojím uvažovali, že ten kočár přehodíme na sporťák, ať se malý může dívat ven a nebrečí. On se totiž už v tom kočáře nudí. Hlavně teď, když je zima a je tam celý zastlaný fusakem a tak. Prosím poraďte. Díky za odpovědi. :+^*: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, já mám quinny speedi a tam je korbička hodně úzká a malá, takže malý šel v 6-ti měsících. Naštěstí jsem ještě nemusela dávat fusak, to už by musel chuděrka dřív. Jinak to fyzioterapeuti nedoporučují, dokud dítě nesedí, ale to je zas kolem 8.-9. měsíce, takže to málokteré dítko vydrží v lehu. Dobré je, když jde sporťák do lehu, pak to určitě nevadí.

tak já to před časem taky řešila jako ty.Malej byl v hlub.nepříčetnej,jak píšeš ty,pokud nespal tak spíval.Tak jsem se zeptala na názor dr a ta mi řekla že klidně mužu ale nedávat do sedu.Ve sportáku jezdíme od ukončeného 3měsíce a je klídek.Náš sporták je dobry že jde dát uplně do lehu.Taky už semi malej nevlezl a tak tet i s fusakem ve sportáku a je hej.Takže se nemusíš ničeho bát.

Ahojky, naše malá (5měs) , už je ve sportáku 2týdny a je moc spokojená(v korbě už byla nacvaknutá). Sice jsem se bála toho že zrovna na zimu ji budeme dávat do sportáku, ale zatím pohoda. Je úplně štastná že všude vidí a může všechno pozorovat.

my jsme šli do sportáku od ukončenýho 5. měsíce, vozila jsem ho vleže a i tak z něho krásně viděl a jezdili jsme konečně bez pláče. i když je pravda, že zpočátku jsem jezdila s černym svědomim, protože všude říkají od 6. měsíce. jenže už se do korby ani nevešel, tak mi stejně nic jinýho nezbylo.
a kolikrát potkam maminu, co mají sice dítě v hluboký korbě, ale vypodložený polštářem aby vidělo ven, tak to už je zdravější sporták

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka