Včera jsme byli v CARu

10.11.2009

Ahoj holky,
moooc dlouho jsem tu zase nebyla. Tak se omlouvám a zároveň prosím o novinky. Ať jsem zase v obraze. Kolik je nových těhulek, kdo čeká. Šup sem se zprávama ;)
My jsme byli včera poprvé v CARu. Přesně v Unica Brno. Jako napotvoru nebo vlastně spíš nakonec naštěstí jsem to zrovna včera dostala, takže nám rovnou vzali krev na hormony a viry. Manžel si hodinku před konzultací "odskočil" na spermio. Jakmile jsme vlezli do ordinace, tak jsme zjistili, že jsme někde ztratili doporučení od mého doktora a taky žeton o zaplacení 30Kč :? nervy jsou prostě děs :s: spermio nedopadlo nijak slavně, já taky pořádně nefunguju, takže jediná cesta je dáreček ze zkumavky :) Takže jdu na konci listopadu k mému doktorovi na vyvolání ms a pak začnu brát antikoncepci. Doufám, že ji za ten měsíc nestihnu někam zašantročit :00: No a pokud bude krev v pořádku, tak přijedeme zase 30.12. do Brna, kde mi dají injekce, co si mám denně píchat. Z toho mám teda děsou hrůzu, protože při odběrech se rozklepu a skládám. No i tady to sestřičky zažily :(
Takže kdyby šlo všechno dobře, tak na konci února dělám TT. Nemůžu tomu ani uvěřit :dance: Nejvíc mě dojalo, když nám doktor vysvětloval, že když do mě dají 2embrya, že se nám můžou narodit dvojčata :s: To by mě fakt v životě nenapadlo :!k:
Tak a to je konec hlášení, přátelé :)

Ahoj Zdeni, tak to jsi na tom úplně STEJNĚ jako já. Já jdu taky do UNICI a taky v prosinci. měli jsme jít už teď - 2.11.jsem byla na krvi, měla jsem dostat přesná data, ale sestřička mně při odběru jen tak mimochodem oznámila, že tento cyklus začít nemůžeme, protože budou rekonstruovat kliniku!!! :jawdrop: Nikdy se o tom nikdo nezmínil, tak mně tím docela naštvali. Tobě o tom nic neříkali??? Toho 30.12.už ti dali jako pevnej termín??? A ten den budete platit i zálohy? A na co jdete? NA IVF nebo na ICSI??? U jakého dr.jsi byla? Moc, moc, moc držím pěstičky a doufám, že budeme obě v únroru hlásit //:-)

In reply to by Natalka28

Byla jsem u Gogely, nebo tak nějak. O rekonstrukci nic neříkali. ale taky jsem nedostala hned tu antikoncepci, kterou mi v podstatě od včera mohli nasadit, když jsem měla 1.dc. mám přesné datum na vyvolání ms, 30.12. jdeme pro ty hormony či co a platíme zálohu. A asi jdeme na ICSI. Pokud jsem to dobře pochopila, tak při IVF jen smíchají spermie s vajíčkama a neimplantují spermie přímo do vajíček. Při tom je pravděpodobnost úspěchu o hodně menší než u ICSI. Navíc může být ombryo počkozené, protože se do něj nedostala správně vyvinutá spermie. Jdeme teda na ICSI. A vy na co? Dali vám k tomu taky materiály? Já je ještě nečetla, ale mají info i na netu. Tak povídej, co teda vy...

In reply to by zdenulinka

No my jsme tamy byly s manžou 22.9.2009 a to nám rovnou řekl, že ICSI - manžel má spermio výborný, ale já asi nemám ovulku ( i když podle BT jo ) a na Clostilbegyt jsem prý taky nějak extra nereagovala. Manžel z toho byl dost vykolejene ( z těch informací a částek ), tak mně řekl, že by to chtěl ještě jeden měsíc zkusit, že věří, že tam ani jít nebudeme muset. I když jsem byla strašně proti a už tam chtěla jít, tak jsem musela souhlasit. 3.11.2009 jsem byla 2DC a jela jsem na krev na testy, kde mně rovnou měli říct přesný termíny začátku stimulace, transferu atd. U braní krve mně sestřička oznámila, že tento cyklus určitě stimulovat nezačneme, protože rekonstruují kliniku a nebudou dělat žádné transfery atd. Myslela jsem, že mně klepne.... Další měsíc čekání, pak další měsíc s HA a až pak se začne něco dít. No jen doufám, že se do té doby něco nepo... Jak dlouho se snažíte??? A dali ti už i ty další termíny??? A říkali Vám kolik budou chtít tu zálohu?

In reply to by Natalka28

záloha je myslím nějakých 18tisíc. fakt teď nevím. termíny v podstatě budou podle domluvy po tom 30.12. to mi vlastně dají ty hormony. mám nějak vypsané, kolik to bude zhruba brát týdnů. doma se podívám. a nedali vám ceník? a u koho jste teda byli? beru, já si taky představovala, jak už na konci roku budu dělat test a prd. v podstatě mě taky o měsíc odložili. nic si z toho nedělej. uvidíš, že budem těhulkovat spolu ;) zavolej si tam a normálně se na to zeptej, když vlastně nevíš, kdy tam zas přijít. určitě ti rádi pomůžou. a pak mi nezapomeň napsat, co ti řekli :-)

Ahoooooj Zdenulinko :a: :h: :h: téda to jsou novinky, já jsem si říkala, kdepak se nám touláš a ty máš pro nás takový novoty :c: .... je dobře, že se začalo konečně něco dít a i když vyšetření nedopadla nijak slavně, tak aspoň se ví o nějakém problému a bude se to řešit a doufám, že to dopadne na jedničku hned napoprvé :one: ...... nebooj, injekce přežiješ a pak z toho bude krásný mimísek :e): nebo dva :°O°: :°O°: :///: tak se měj moc krásně, a informuj nás o novinkách :h: :a:

In reply to by zdenulinka

No my se máme dobře, rosteme snad tak jak máme, za 14 dnů nás čeká další kontrola a 3D/4D utz...... :one: jinak to hrozně letí, zítra končíme 24. týden :jawdrop: .... tak už se těším, jak ty tu budeš ukazovat // a já svoje miminko :///: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka