JSEM TĚHULKA

10.11.2009

:\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: AHOJKY HOLKY,TAK JSEM SE PŘED CHVÍLI VRÁTILA Z GYNDY A MÁM NEJKRÁSNĚJŠÍ ZPRÁVIČKU JSEM ZASE V TOM :\r/ .A SRDÍČKO TAM BYLO I TAKOVÁ MALÁ FAZOLKA A PODLE PROPOČTŮ JSEM V 5+5tt MĚLA BYCH RODIT 8.7.10. :||): HNED JSEM TO VOLALA MANŽÍLKOVI A BYL RÁD,TAK DOUFÁM,ŽE SE S TÍM ČASEM SMÍŘÍ. A BUDE STEJNĚ MILOVAT I TO DRUHÉ MIMI.KDYŽ JSEM VEŠLA DO ORDINACE TAK NA MĚ DOKTORKA CO TADY DĚLÁM,A JÁ NA NÍ ŽE JSEM ASI TĚHOTNÁ.ONA VYTŘEŠTILA OČI A ŘEKLA VY JSTE SI TEDA HODNĚ POSPÍŠELA, A JÁ NO JO.ONA SI MYSLELA,ŽE MÁM NĚJAKÉ PROBLÉMY S MS, A PAK JSME SE OBĚ ZAČLY PĚKNĚ SMÁT :C]]: .NA DALŠÍ KONTORU JDU 24.11. :*8*: .UŽ SE MOC TĚŠÍM A DOUFÁM,ŽE TO BUDE :girl: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x:

vidím, že jsi se s tím pomalu smířila a koukám že se začínáš těšit...to je fajn, neboj, postupně to příjme i rodina. Držím pěstičky ať těhotenství zvládáš v pohodě, občas se ozvi co a jak, my zářijky rády zavzpomínáme a budeme to prožívat s tebou znovu.

Achoojky, mooc ti gratuluji :qu: jsi statečná a mooc ti držím palce :one: tak a ted tu holčičku :s: ale hlavně zdravíčko :h: to je nejdůležitější. Měj se mooc hezky :a:

jejda blahopřeju...zrovinka jsme s manželem řešili, co bysme dělali pokud bych tak rychle otěhotněla (Adélka se narodila 4.9.2009) a máme doma i 4-letého Lukáška. No a verdikt byl jasný, miminko by jsme si nechali. Moc ti držím palečky a neboj vše to zvládnete. Emili

GRATULUJI k malému letňáčkovi!!! :\x: Neboj,bude to sice záhul,ale to zvladnete(moje teta otěhotněla když jejímu druhému dítku bylo 4 měsíce)-takže měla vlastně tři děti a taky to zvládla. :one:

Moc ti blahopřeju, dobře jsi se rozhodla a uvidíš, že to zmákneš.

Manžel bude to druhé určitě milovat stejně, ne li víc - třeba bude holčička, to jsou pak jejích mazlíci.

Tak hodně těstí, sil a zdraví!!!

no teda, tak moc gratuluju, :c: :\x: :\x: :\x:
a musim rict ze i trosku zavidim, bude to urcite super :qu: :qu: :qu:
myslim ze jsi i trosicku vic, kdyz uz jde videt srdicko :j) kazdopadne je zajimave, jak rychle ti telicko zase zacalo normalne fungovat.... miminko je obrovsky dar a ty mas velke stesti :h: budes mit deticky, ktere budou mit vzdy po ruce kamarada, toho nejlepsiho - sourozence :°: tak si to uzivej a nezapomen nam zvedavym tetickam davat informace , jake to je a jak se vam dari :one: :a:

téééda, tě fakt obdivuju :one: . Já nevím jestli bych to zvládla v těhotneství mi bylo dost špatně a s malým mimi si to nedovedu představit, ale asi bych si to miminko taky nechala. Na Aničku jsem čekala moc dlouho a nedovu si představit, že bych jiné miminko měla dát pryč, když jsou to takový krásný miláčci a štěstíčka a moc je milujeme :h: :h: :h:

tak to moc gratuluju :qu: :\x: !!!Přeju,aby jsi to hezky zvládala a bylo vše v pořádku :one: !!!!Držím moc pěstičky!!! :one: :\x: :one: :\x: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka