Jak to mate s temi vsemi oblecky,unosite to vsechno??

09.11.2009

Me by docela,holky,zajimalo,jak vsechny ty krasny vecicky na miminka nosite??Porad se neco dokupuje,nahodne nakupuje,tu a tam nekdo daruje a skrine pak praskaji ve svech!Kolikrat vlastne denne prevlikate vase miminka??Prevlekate je hlavne proto,ze se uspini,poslintaji,ublinknout nebo taky proto,aby vsechny ty krasny hadriky aspon parkrat mely na sobe? :s: Unosi vsechny ty oblecky??
Ja to mam treba tak,ze porad dokupuju hlavne bodicka.Za prve nam maloktery sedi a za druhe ve finale zjistim,ze jich mam ve skrini,hlavne dlouhej rukav,malo.A i presto,ze mala ma dost krasnejch kousku,tak mam v podstate,par oblibenejch hadriku,ktery unosi proste nejvic.A to jak z praktickych duvodu,tak i hlavne s toho,ze to jsou moje nej nej a maly slusankujou.
Jak je to u vas??

ahoj, tak já vše upotřebim protože toho moc nemám. Nedostávám od nikoho nic. Takže doma mám to co koupim a nebo co podědila po bráškovi. Mám 6bodýček. Jakmile znich vyroste tak koupim další. A tak to mám se vším. Kupuju opravdu jen to, co je potřeba a ne zbytečnosti co už předem vím že neunosí. I když se mi to líb. Přemýšlim než něco koupim.
Malou převlíkám jen ráno a včer. Jen z pyžamka. Když se stane nehoda, tak samozřejmě převléknu. Ale nehody se nam nějak moc nestávají. Někdy jí bodýčko nechám i 2 dny-když je čisté-nepoblinkané/nepokakané :a:

In reply to by JaMiOn

Mam to podobne.Pokud se neposlinta nebo neublinkne,tak ma tricko nebo bodicko i 2dny.Taky nekupuju zadny zbytecny veci,i kdyz parkrat se mi ze zacatku hlavne stalo,ze par oblecku mala vubec nemusela mit,pac byly neprakticky.Mala treba ted v satniku nema vubec zadny saticky nebo sukynky.Vzdyt to ted pres zimu ani neunosi.Do kocarku urcite ne a na doma bych ji to taky nedavala.Stejne je nejlepsi na doma bodicko a puncochacky,popripade dupacky.

In reply to by lucy lu

já pro malou šatičky mám-jsou teplejší. Když jedeme na návštěvu tak jí je dám. Už je měla na sobě asi 3x a pokaždé je vnich krásná. Taky jsem jí koupila šatičky na vánoce-jsou větší takže jí budou i na jaře. Ale vím že je užiju. Jinak doma jí mám v punčocháčích (ještě po bráškovi) a bodýčku. Myslim si že je to pro ní pohodlné. Dupačky je problém sehnat, tak je už ani neshánim ;)

white_tie (neověřeno)

Ahoj, tak já nakupuju stejně jako Terezka, s rozvahou. Nemáme hromadu věcí, ale vesmě ty, co unosíme, kdžy je málo, tak dokoupíme. Nikdy nemáme dost overálků na spaní, těch má myslím momentálně 6 a stejně je to málo. nemáme pračku, takže nosím prádlo cca jednou týdně k mé babičce (jen Maxíkova, naše pere zas moje mamka), takže musíme mít i dost věcí, abysme měli co nosit, když je plka věcí v prádle. Samozřejmě, že mám oblíbené kousky a ty "míň oblíbené". Také používáme jak Terak bodyčka bez rukávu, na to mu dám tričenko s dlouhým rukávem a můžem vyrazit. Střídám to s bodyčkama s dlouhým rukávem. Doma nosí většinou trička s krátkým rukávem či bodyčka a nějaký tepláčky nebo punčocháčky.
Teď už máme oblečení rozdělený "na doma" a "na ven", Maxí totiž už papá příkrmy, tak ty oblečky na doma jsou flekatý od mrkve a ostatních příkrmů. Jsou to už třeba hodně obnošené věci, žmolkovaté nebo flekaté, prostě ty, co bysme ven nevzali. : )
Máme asi dvě oblečení, co na sobě neměl vůbec a to jen proto, že jsem je zašamtročila někde ve skříni a zapomněla jsem na ně.
Jak říkám, nenakupuju zbytečnosti a snažím se nakupovat ve slevách. Oblečení mu vystačí jak kdy, někdy měníme bodyčko třeba jednou za den, jindy mu vystačí i na tři dny, někdy to totiž poblije, když si s ním taťka hraje a moc s ním háže po jídle (i když ví, že nemá). Kalhoty a pučocháče mu vydrží i týden, málokdy se stane, že by si je zašpinil (třeba posrajdil). Takže Maxe převlíkám jen když je to oblečko špinavé nebo moc poslintané, ať není v mokrým. Rozhodně ho nepřevlíkám jen proto, abysme vše unosili.

www.white-tie.rajce.idnes.cz
www.prckoviste.cz/maxmilian

Ahojky,
bodýček a overálků není nikdy dost, protože náš malej taky hodně blinká a než ho dám spát, tak ho třeba 3x převlíkám. Ale zjistila jsem, že jsem nakoupila věci, který málo unosí. Protože když ho dám do kočáru do kombinézy a fusaku, tak mu nebudu oblíkat mikiny a džíny. A je pravda, že do kombinézy a fusaku je snažší oblíkání, protože když mu dávám ryfle, mikinu, bundičku, tak to oblíkání je vždycky horor, jak u toho řve :///: Takže se mu to snažím dávát, třeba když jedeme jen někam na návštěvu autem, aby to aspoň trochu unosil. Ale zatím jsme nosili snad vše - když už to je ve skříni :)

s rozvahou a o to s větší chutí. Když už, tak pořádný kousek :s: Úplně kašlu na sebe, miluju nakupování na mrňouska. Ulítávám na tom! Unosil všecko, až na trička!!! Už nikdy nekoupím tričko na léto na mimi. Je to děsně nepraktické. Mám ale super nátělníky- bodyčkové teď na zimu od Mothercare, určirě je znáš, a ty mu dám pod tričko a je to v pohodě. Což v létě kvůli vedru nešlo a kdykoliv jsem ho zvedla, koukaly mu záda. :00: Jinak neunosil jen to, co mu dal někdo malé :///: Jinak je pravda to, co píšeš, že některé věcičky nosí častěji - ze stejného důvodu. Vždycky, když z něčeho vyroste, je mi to líto!! Ale nakupuju vše neutrální, už proto, že nemám ráda dělení na modrou a růžovou, takže o co lepší kousky to jsou, budou využité dvakrát - i pro Julinku. Máme většinu věcí v bílé - miluju bílá miminka, béžové, žluté,... Takže tak Jo, a převlíkám podle toho, kam jdeme a doma podle uslintání :s: Takže tak třikrát :\x:

Ahoj, Viktorka mi zase poslední dobou začla blinkat, takže některej den převlíkám i dvakrát třikrát. No ale už se nám i stalo, že jsem našla ve skříni něco, co na sobě vůbec neměla a už jí to bylo tak tak , tak hned šup s tím na ní. Takže všechny věcičky co máme měla alespoň jedenkrát na sobě, byť třeba jen na hodinku (než se mi zblila jak amina :s: ) Taky máme narvanou skříň, ale mám taky prostě jen nějaký kousky oblíbený a ty taháme a taháme :s: :a:

My porad jeste nosime velikost na 3mesice :) Kupuji samo na 3-6 a nebo 4-6,ale to je maly jeste velky.Pokud natrefim fakt na nejakej vyjimecne paradni kousek,koupim ho na 2 velikosti :)
Jinak,abych malou porad nemusela pres den prevlikat,tak davam kvuli slintani bryndaky.Tech mam zasoby az az :s:

Ahoji, tak my to unosíme, paač Ela neustále ublinkává a i slintá o 106, takže jí převlíkam i 2 krát 3 krát za den !!
Když se poštěstí, vydrží v jednom den až dva max. Většinu mám od sestry, tak jí ty co už nám nejsou zase vracím + moje koupené a někým darované ( chtějí další mimi tak ať to maj pěkně u sebe ). Takže se hadříky nekupí. Strašně ráda ty malé vyřazuju, mám radost, že je Eli větší a větší :)

Ahojky, tak my unosili zatím všechno. A že toho bylo :s: :s: :s: Malej byl hodně malej, takže 50-56 mu byla veliká ještě v měsíci. Nosil to cca do 3. měsíců. Taky mi ze začátku hodně ublinkával, takže jsem nestačila převlíkat. Někdy jsem ho převlíkala po každým kojení. Sice jsem dala plenku, ale nedalo se to stejně uhlídat. Byla jsem za tolik oblečků fakt ráda.
Teď už ublinkává míň, převlíkám většinou 3x denně. Zatím všechny oblečky, který jsem dosud vyřadila unosil. :one:
Oblečení nakupujeme na dětských burzách v Německu, je krásný a za pár korun. Když tam nakupuju vím, že třeba mít tři zimní kombinézky je možná zbytečný, ale koupím je a minule jsem viděla další úplně skvělý dvě. Každá za dvě Eura, takže jsem je vzala taky. Takže jich má nakonec pět, ale jsou to velikosti od 62 do 74. I kdyby je neunosil všechny, nebyly drahý a mám dvě sestry, který budou mít časem taky mimi a bude se to hodit. Navíc každá je jinak teplá, tak je dávám podle toho, jak je venku. ;) :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka