neštastná a bolavá...u srdíčka

09.11.2009

Ahoj holky....jsem uplně zničena. je to asi měsic co mě operovali(cysta na vaječniku) a při operaci mi objevili endometriozu. Doktorka, co mě operovala řekla, že to mam hodně rozsahle a navrhla mi hormonalni lečbu s tím, že kontrolu lze provest tak..že me pak nebude při menzes blbě a nebo opět laparoskopie:( Tak jsem šla ke sve gynekolozce...ta mi napsala obyčejnou antikoncepci (logest), ze jsem mlada a to by mi mělo stacit...vzala mi krev..že jde endo. poznat i z krve...a oznámila mi ze to mam jen mirně nad hranici...takže logest bude stacit..Jak ji mohlo vyjit mirne nad hranici, kdyz doktorka, co mě operovala videla rozsahlý zánět????!!!!
Na rady jednoho dietologa držim ted dietku na očistění organizmu + mě to nedalo a jela jsem dneska do Brna na obilnak(zde je oddeleni specializovane na endo) a tam mi lekar sdělil, že by mi doporučil něco jineho...a to pulročni lečbu...kde bych každý měsic jezdila na injekce...ktere způsobí, že budu jak v přechodu...bez menzes, návaly horka atd.
Tak ja nevim..ale jsem z toho zmatena a neštastná..tak bych si přála miminko holky :(
máte s tím nějaká zkušenosti, s těmi injekcemi? ja jsem hotová vážně. jediné, co mě těší, tak jsou vaše fotečky spokojených miminek, a snažilek s pozit. testy...to mě vždy dodá odvahy..
Jinak prominte, že jsem se tak rozepsala, ale musela jsem se vypovídat.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka