Bolavý očičko

10.11.2009

Tak už to holky postihlo i nás... bolavý zaslzený očičko, po ránu hodně "zakysaný"... Léčila jsem to nejdřív opthalmoseptonexem, ale to nezabralo, tak jdem dneska k mudře. Snad nám dá něco lepšího, já nechci s malou na
proplachování kanálku :r: :#o: :r:

Tak jsme dostaly opthalmoframykoin a máme mazat 3 x denně a 2 x denně opthalmoseptonexem kapat. pokud se to do čtvrtka nezlepší, pomažem na oční. ale s tou mastí je to fakt boj, řekla bych, že toho má malá většinu na řasách a minimum v oku :00:

In reply to by Draconela

To ti věřím, že s tou mastičkou to musí být boj :00: já měla co dělat s kapkama :s: neboj i kdyby jste museli na oční tak to ber tak,že bude rázem pokoj a hotovo. My byly taky na průplachu a malý už má klid. Mě poslali za dveře :) a když bylo po tak mě zavolali nazpátek. Dostali jsme ještě ATB a když je dobral byli jsme na kontrole a dobrý. Tak neboj a at jste brzo v pořádku :a:

In reply to by Draconela

jeee, tak to je super zprávička, že už se vám to lepší! :h: moje kámoška dostala pro malýho taky mastičku a pak jí na očním vynadali, že ty mastičky jsou blbý, že mu to tím akorát ucpávala. :00: Ale je skvělý, že vám to pomáhá. :one:

Ahoj, Jiřulu taky trápilo očičko, léčili jsme to vším možným a nakonec mu proplachovali kanálek:(. Byl ale strašně statečnej, to já jsem to nesla dost špatně. Ale od tý doby má klid a očičko už ho nezlobí.
Teď ti dá asi nějaký atb a uvidí se. A kdyby došlo na propláchnutí, tak to taky zvládnete:))) A.

jeee, takže vás to taky pořád trápí? a teče z toho očíčka hnísek? nám nejdřív naordinovali masáže a opthalmo. Bohužel to nepomohlo, takže už jsme si prošli proplachem, sondáží, lokálníma ATB a teď poslední týden celkovýma ATB. Ve čtvrtek jdeme taky na kontrolu, jsem zvědavá, protože z jednoho očíčka nám hnísek furt vytéká. :(
Držíme palečky, ať vás to tolik netrápí!!! A snad malé pomůžou jinak než proplachama! :h:

ahojky máme to taky sice né pořád jen občes, dr mi dala oční kapky(OPHTALMO SEPTONEX) a fak malýmu pomáhají, jsou mu skoro 3 měsíce, prý to děti mívají a je to z venku z větru že to nic není. hodně štěstí :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka