kdy na návštěvu do porodnice po císaři?

09.11.2009

holčiny, kámošce se dneska narodilo miminko ccísařem a já bych se chtěla za ní tento týden zajet podívat. Myslíte, že když rodila dneska ráno, že ve středu odpoledne už bude na normálním pokoji (zatím je na JIP) a bude schopna přijímat návštěvy.
Já rodila normálně, ale návětěvu první den po porodu jsem fakt přetrpěla a teda ani druhý den to nebylo ok.
A možná po cisaři je to ještě delší ta rekonvalescence ne?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já rodila v úterý odpoledne ve středu přišel jenom manžel to mě ještě nechaly ležet. Ve čtvrtek už jsem vstala. Raději jí zavolej jak se cítí a ona ti řekne co a jak.

já jsem po císaři na JIP ani nebyla (měla jsem nadstandart) a návštěvy jsem po pravdě špatně snášela celých těch 6 dní-nějak mě každá návštěva vytočila (kromě manžela,a ten někdy taky :) ).CHtěla jsem mít klid a né věčně někoho ve dveřích.... :( Tak nevím nevím,já bych se do porodnice moc nehrnula.... ://:

Ahojky, na pokoji by už měla být, ale jak na tom bude je individuální. Mě osobně návštěvy nevadily, potěšily mě, ale nejlepší bylo, když trvaly max. 15 minut :) Taková ta zdvořilostní, pozdravit a jít. Dýl to pro mě bylo únavné, navíc chodily v době, kdy mi dali malou a já si jí chtěla užít a hlavně se snažit o kojení... A taky mě potěšilo, když se nezajímaly jen o malou, ale taky o mě, protože jsem se necítila ani trochu dobře. Papa :a:

Ahoj tak moje nevl.mamina rodila ve 3 hod.ráno a hned ten den jsem šla za ní na návštěvu.Před tím jsem jí napsala jak je na tom atd.a ona mě odepsala že mám klidně dojít že bude ráda.Jelikož můj tatka byl mimo republiku tak za ní nemohl dojít.Zkus jí napsat sms a když bude v pohodě tak Ti napíše.Ale myslím že ve středu už bude v pohodě

u nás na jip nedávají, maminy jsou na normálních pokojích....a chlap byl u mě hned, ale to je něco jinýho, žejo....jestli rodila dneska a ty se za ní chceš mrknout ve středu, tak je to OK. každopádně nic nezkazíš, když jí třeba zítra zavoláš a zeptáš sejí, jestli můžeš přijít ;)

Ahojky určitě bude já rodila po pulnoci a ráno v 8 jsem šla na normální pokoj.No ono záleží jak moc jí to bude bolet a snášet toMyslím,že do středy určitě bude na normálním pokoji :one:

tak Míša se narodil v úterý, ve čtvrtek jsem šla na šestinedělí a první návštěvy přišly v sobotu, když nepočítám manžela, dřív jsem je nechtěla.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky