jak jste na tom se sexem?

10.11.2009

ahojky holky,jak jste na tom v 6 měsíci se sexem?mě nevadí.ráda se miluji chut je.ale ted co mi roste více a více bříško tak mám problemy s vyvrcholením.hlavně ty polohy už nejsou ono.těším se až budu po po šesti nedělí.to je ještě doba.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,to je snad jediná oblast,kde funguji naprosto normálně. Možná je to ještě lepší než před těhu.Bříško nám nepřekáží,jsem také v 6.m.
Monina

to ja su v 5 mesicu brisko uz mam taky ptze su mala a drobna tak uz to de na me videt od zacatku..sex v tehotenstvi me nejak nebere muj se tomu divi ze prej v tehotenstvi maj zensky vetsi chut na sex nez pred tim no a u me je to akorat naopak nebo kdys uz tak 2x do mesice ale mam stim problemy kdys mam orgasmus tak me silene stvrdne brisko a boli to je to aj neprijemny hodne takze my nesexujem uz vubec...:-/

tak ja mela v tehu sex zakazan krvacela jsem po nem takze jsem sexovala az na yvvolani porodu coz pomohlo na 100% a po porodu jsme se poprve milovali az po 3 mesicichc a nic moc teda a od pul roku trochu pravidelneji ale ono to jeste neni navic maly v noci pekne radi takze jsem hodne unavena ..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka