Škoda, že to nevyšlo :(

09.11.2009

Ahojky holky, dneska se mé bývalé švagrové narodila holčička Nelinka. Měří 50cm a váží 3650g.. prý je to zlatíčko :-) Ve středu se na ní jedeme kouknout do porodnice, tak se mmoc těším, až si to malinké miminko pochovám... Jen škoda, že to mimčo není šváry,.. Ale to je na dlouho :( Jsem tak ráda, že už je na světě a moc se na ní těším :-) Zavzpomínám na časy, kdy byl i Vojtík takhle maličkatý

In reply to by Paolina..

Děkujem, jen je škoda, že se rozvedli měsíc před tím, než zjistila, že je těhotná, ale už je znovu vdaná.. Podle mě může být malá ještě šváry... Proto se na ní jedeme podívat... Na jenu stranu jsem šťastná, ale na druhou zklamaná, protože ta malá nebude mít hezký dětství a už teď je mi jich líto.. Vím jakej ten její chlap je č***k a děvkař a už tedko se otáčí v práci za jinejma!!!

In reply to by Paolina..

Neboj, pak dám i fotečku, berus i sebou foťák a kdybych ho náhodou zapoměla, tak to telefon jistí... Včera večer, když jsem si šla lehnout, tak jsem to normálně obrečela!! Fakt jsem z toho nešťastná, protože je Verča super ženská a naletí na takovýho kteréna(omlouvám se za silnější slova), kterej to zkoušel i na její bývalou tchýni!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky