Jak se pozna rustovy spurtik??

09.11.2009

Jak se pozna rustovy spurtik??Mala mi place po dvou hodinach,ze ma hlad, driv s tou davkou vydrzela 3,5hod, kdyz ji udelam vic, tak to nesni, a sni tu davku a pak proste po dvou hod plac. Co to je???

jo jo to známe taky. Poslední dobou se u nás střídají dny jídla a nejídla. V noci většinou pije krásně, tak dva tři dny i přes den a pak je to zase v háji a bojujeme i s 90 někdy dá i jen 55, ale je fakt že třeba při dalším pití si vezme i 120. Já jsem z toho na nervy a vždycky říkám, jestli by nemohla pít nějak vyrovnaně a ne si jednou dát 50 a pak 120, tak ať pije pořád 90 a budeme spokojený obě. je nám 3 měsíce a už jsme kvůli tomu volali i doktorce a ta říkala že prostě tay nejíme pořád stejně, anebo na ní může něco lezt. Každopádně se zeptám i dneska, jdeme na tříměsíční prohlídku Jste na UM, my jo.

In reply to by veja

Ahojky, my jsme taky na UM davame Bebu a co vy??? Podle davkovani by mela snist 150ml, ale to nezvladne, jsou nam dva mesice. A jak jste dopadly u doktorky??, vse je v poradku??? Miminka nam davaji zabrat, segra mi rika, ze ji moc hlidam, ale je nedonosena a po porodu dost hubla, protoze nechtela papkat,tak ted mam strach aby to tu nebylo znova, ale predevcirem papala opravdu krasne, ale od vcerejka des

In reply to by Sevy

jojo, baštíme taky Bebu, prý je lepší než Nutrilon, no tak nevím. U doktorky dobrý - máme 5800g, je dlouhá a prý i čilá. Já ji taky hodně pozoruju, hlavně kvůlki tomu jídlu. Přesně jak píšeš, taky nejsme schopni sníst to podle krabice. Tam je 5 menších dávek, krmím 7 krát denně a třeba dneska máme lehce nad 500 ml. takže žádný rekord se dneska nekoná.Zhruba před 10 dny dala 780 ml. tak jsem myslela že už bude jíst zase víc, no a ono nic. Nejhorší je, že jsem mě to tak naštve, že se vztekám že nejí a ona na mě kouká, jako co blázním. Třeba tři dni jsem v klidu, ale když to trvá delší dobu, tak už nemůžu. Já vím že s tím nic nezmění, ale já sealespoň vedle vyvztekám a pak jsem zas v klidu.

In reply to by veja

nutrilon, ale po nem se mala kroutila, prislo nam, ze je na ni moc tezky a co davame bebu, tak je to opravdu lepsi, takze bude lepsi nez nutrilon, ted davame bebu senzitiv, protoze mala nekaka kazdy den.Presne jak rikas, ja se taky vztekam, ze ji malo,ale asi jim to staci,kdyz pak uz nechteji. Snazim se byt nad veci,ale pak kdyz zase vidim jeji vykon, tak spustim tu moji hysterii, jeste,ze pritel je v klidu a nejak se me snazi vzdy uklidnit a porad rika, vzdyt pribira, tak ji to staci, ale maminky to berou jinak, tak holt s tim budeme bojovat. Presne, mala pila tech 90 a pak najednou chtela vic, tak jsme davali 120 a ja byla radosti bez sebe a pak zase jak kdyz utne a bere si malo.Segra ma ted 18mesicni holcicku a porad mi rika, ze ji takhle nehlidala, ale zase segra plne kojila do 15mesicu a mlika mela dost a mala byla donosena.No, je to boj s tetickama,ale verim, ze az prekoname tohle obdobi, tak bude lip.To je dobre, ze mas malou zdravou. Davas maly nejaky cajik??,doktorka rikala, ze nepotrebuje caj ani kdyz je na UM, ale davam ji trochu fenykloveho, kvuli prdikum

In reply to by Sevy

NO včera doktorka říkala, že čajík ne, že stačí obyčejná převařená voda, ale že by ji čaj asi chutnal víc. No udělala jsem si to po svém, ona tolik toho čaje zas nevipije, takže dávám čajík, ale fakt ho vypije tak 50 za de. Já ji zas nenechávám moc pít, aby pak pila mlíko. Takže vždy jen tak cucnout.
Jo to mě vždy říká manžel, že kdybych kojila, tak nevím vůbec kolik vypije a byla bych spokojená. Tak asi něco na tom je, ale i když to všechno vím, nakonec mě to stejně naštve. Přesně jak píšeš, snažím se být nad věcí, no ale prostě to nejde :-)

In reply to by veja

manzel pravdu,ze kdybychom kojily, tak to neresime.Zitra jsou maly 2 mesice a minuly tyden ve ctvrtek jsme byly na prevazeni a mala vazila 3670g(porodni 2290), jsme porad malicky, nekdo ma tuto vahu pri narozeni a my ve 2mesicich, ale my vse dozeneme.Preji pekny den

In reply to by Sevy

tak jo, na fotečky kouknu. Máš pravdu s tou váhou, my měly 3400 a teď ve třech měsících máme těch 5800. Taky všechno doženete, no tak budete drobný, vžyť je to jedno. My teda na ty kila nevypadáme¨, protože jsme dlouhý 64 cm. Tak papa a jdu na ty fotečky, jsou určitě krásný.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka