pád ze schodů

09.11.2009

Ahojky, dnes už jsem psala, že jsem spadla ze schodů. pohyby jsem odpoledne cítila a břicho mi nebolí, ale nemohu si sednout ani lehnout nic, protože mám naraženou kostrč. S tím se prý nedá nic dělat. Máte s tím někdo zkušenost? Díky za radu...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,tak přesně tohle se stalo mě ve 20 týdnu.Byla sem z toho tak vyjukaná ře sem sebou řízla ještě jednou.Přesně jak píšeš ty,pohyby jsem cítila,bolest žádná jen ta kostrč.Myslím že to bylo ve středu a v pátek sem šla k Dr na ko a řekla mu to a on se mě jen zeptal jestli mě něco bolí a já že ne takže prj dobrý.Uvidíš sama,kdybys ale měla jakýkoli pochybnosti tak si raději zajeď ale musím tě upozornit že někteří doktoři na pohotovosti tohle opravdu nemají rádi a sou hnusný tak se obrň trpělivostí.
Jo a ještě jedna věc,sedět sem pořádně nemohla minimálně měsíc a bolest jsem cítila skoro až do konce těhu.Nic ti na to hasi nepomůže,hlavně si dej pozor na vřed.Ten se po takovým pádu může udělat a je to nepříjemný.Známí ho řezaly ve 32tt a prej nic moc bez umrtvení.

ale za kontrolu u dr nic nedáš,pro klid v duši bych tam jela.Ono tě nemusí nic bolet,ale kdyby se uvnitř něco utrhlo.....-nechci tě děsit,ale já jsem poseroutka!!K

Ahojky,já jsem při prvním těhu táké sjela ze schodů a vše bylo v pořádku,ale jestli máš nějaké obavy nebo jen špatný pocit,tak je určo lepší druhý den zajít na gynekologii :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka