Co jíst když kojím?

09.11.2009

Ahoj holky. Co jíte když kojíte fakt malá miminka. Naše malá trpí na prdíky, tak jí chci samozřejmě co nejvíce pomoci, jenže tápu v tom co hodně nadýmá a co ne. Vím že se nemá jíst čerstvé pečivo, luštěniny, kořeněná jídla....Nemáte někdo třeba odkaz na nějaké stránky kde píšou co jíst a co ne. Děkuji moc.

Kliknutím vložíte smajlíky:

taky jsou zákeřné bublinkové nápoje! jinak jste tu snad uvedly všechno a nejlepší na prdíky jsou bio Gaia probiotické kapičky, já je malé pořídila a do dvou dnů byl pokoj a z breku nám zpívá , je to pěkně legrační jako když se domlouvají velryby, Domča se tomu děsně hihňá :s: , no už nám jde do puberty :///: teď už jsou nám 4 měsíce a dávám je jen jednou dvakrát do týdne , protože už se hýbe jako píďalka a pase koníky :qu: mějte se krásně a držím pěstičky

Ahoj, tak já jím i hroz. víno ale sloupávám tu slupku :hu: je to docela fuška, pak jím oloupaná jablíčka, mrkev,kyselý okurky, těstoviny, staré pečivo, ryby, kuřecí maso, rýži, špenát, uzený ale asi každému mimču vadí něco jiného. :°O°:

tak já v žádným případě nesmím papriku ať syrovou nebo vařenou a zelí... Jinak to dělám tak, že nejdřív něco zkusím a když to má neblahé následky, tak to pak nejím. Citrusy nám nevadí, koření taky ne a i česnek je v pohodě. Prdíkům se podle mě nedá vyhnout na 100%. Jo ale hodně nám pomohlo pití fenyklového čaje, nebo čaje pro kojící. Piju ho já, malé ho nedávám, každopádně je to mnohem mnohem lepší! Bez něho by to nešlo. :a:
www.prckoviste.cz/julinka

krom toho co píšeš jsem jedla vše... jsem zastáncem pestré stravy a všeho s mírou... na prdíky nám nejvíc pomohlo cvičení nožičkama každé přebalování a nošení v baby vaku, kde se bříško masíruje přirozeně a dítě je daleko klidnější...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ježiši co to je to vytrubičkování, to slyším poprvé. Vím že se zadeček dráždí teploměrem když jsou prdíky ale tohle?

A taky syrová paprika, česnek... Dál už nevím :). Já teda nejedla ani rajčata a jahody, ale malá měla atop. ekzém, tak jsem nesměla.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky