kočárek

09.11.2009

Ahoj děvčata,
tak dnes jsem našla čas a zalogovala se zde. Zajímalo by mne podle čeho vybíráte kočárek. Nějak se s manželem nemůžeme rozhodnout, jejich prosím moc :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojd,je toho opravdu moc,nezávidím ti.Já mám taky firkon,ivone a dobrý.Podle mě sou nejlepší 4 kolky a všechny kola stejně velký nafukovací ale to je asi věc názoru.Hlavní je ta vnitřní velikost hl korbičky,dobrá je přehazovatelná rukojeť.Dál bych asi nebrala kočárky co maj na hl korbě to plastový madlo jako na skořápkách,je to zbytečný a nepraktický při manipulaci se stříškou.U trojkombinací si dej pozor na sportovní nástavbu aby se dala sklopit uplně do lehu.
Pak můžeš koukat i na odnímatelnost potahů.Mě nejde vyprat skoro noc takže čistím kočár v celku a nic moc ti povým.Pokud budeš pořizovat trojkolku s ruční brzdou tak se ujisti o její správné funkčnosti.Brzda zadních koleček by měla být zároveň na obě kolečka.A teď nevím jestli to mají všechny kočárky nebo jen některý ale je fajn když je v hl korbě polohování zádíček.Nám je 8 měsíců,stále jezdíme v hl korbě a bez toho by to asi nešlo.

No víc už ti asi nepovím i tak je toho dost,snad sem ti aspoň trošku poradila.

Ahoj. V první řadě si rozmysli kam sním nejvíce budeš jezdit- město, obchody, silnice, polní cesty, les....
Podle toho vyber konstrukci. Další věc je požadavek zda na konstrukci budeš chtít nasadit autosedačku. Zadalší velikost kočárku- vnitřní korbička by měla být minimálně 80cm, pokud kočárek nechceš tak na půl roku.
Tím se ti okruh kočárků dost zúží, pak stačí vybírat. Já osobně mám kočárek Firkon a zatím jsem maximálně spokojená.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka