špinění po kontrole

09.11.2009

Ahojky holky,
moc vás prosím o radu, pokud s tím máte některá zkušenost. Dnes jsem byla na kontrole 29.tt, kde mi dr.kontrolovat jen děl.hrdlo a pak juknul v rychlosti na srdíčko a vše je prý ok. Asi dvě hodiny potom jsem začala slabě špinit. Zkoušela jsem mu volat, ale už to tam nikdo nebral. Prcek kope, žádné bolesti nemám, tak se chci jen zeptat, jestli mám plašit a jet hned do nemocnice anebo počkat třeba do rána, jestli se to nezlepší. Jestli to tam nějak nepodráždil....Děkuju.

Ahojky, já špiním po každém vyšetření... Jsem v 27tt a MUDr.říkal, že můžu špinit, že je to normál. A jestli máš třeba nějaký mini vřídek na hrdle , nebo tak něco, můžeš i kapku "krvácet". Kdyby to do zítra nepřešlo, tak mu ráno zavolej. Ale myslím, že to bude o.k. Hezké těhulkování

Ahojky,já jsem sice teprve ve 12+3tt,ale snad by v tom neměl být rozdíl..mě dr říkal,že po kontrole můžu špinit,že je to tím jak je překrvený čípek a stávalo se mě to i když jsem ještě nebyla těhu a ted kupodivu nic.Já bych teda neplašila,když mě na to dr upozornil a počkala do zítra jestli to zmizí,ale pokud se hodně bojíš potom raději zajed.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky