3 dny do mrchy

09.11.2009

Ahoj snažilky, jakpak se dnes máte? Já jsem se měla celkem dobře do té doby, než jsem odešla z práce. Pak na mě nějak všechno dolehlo a od té doby si říkám, že to stejně zase nevyjde. Včera mě sice bolel zase podbřišek, ale někdy mám pocit, že mě bolí jen, když mám trošku hlad. Ale včera jsem byla najezená a bolel i tak. Prsa byly včera trošku citlivější, ale dalo se to.
V noci jsem občas prsa cítila, když jsem se třeba přetočila, ale jak říkám, nic strašného. Ráno jsem se vzbudila, změřila BT a vstanula. A najednou bolest v prsou. Zdálo se mi, že jsou nějaká těžká a snad možná i trochu větší. Dneska teda bolí více než včera. Podbřišek mě začal bolet až dneska odpoledne a bolí mě vždycky až večer :( . Já už chci ať je čtvrtek. Ještě že je před výplatou, jinak by si dneska šla do lékárny koupit test a hned si ráno jeden udělala, ale v peněžence je tak akorát, abych vyžila, takže uvidíme, jestli přijde zítra přítel s tím, že má výplatu, tak první můj směr je lékárna.
Holky, já už si připadám jako blázen, příznaky by byly, ale bojím se, že to dopadne jako každý měsíc. Vždycky vás tady tak napínám a pak nic z toho. Už si určitě musíte říkat, že to už ani nebudete číst, protože je to pořád o tom stejném, ale já se potřebuju někomu svěřit.
A ještě sem hodím můj grafík. Sice jsem začala měřit až od ovulky, ale možná z toho něco vyčtete. Jen mě štve, že ta teplota šla zase dneska trochu dolů. http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/userid=65213/nummer=9
Jestli někdo máte své těhu grafy, nemohli byste mi je poslat? Děkuji. Já jen že po poklesu by měla jít BT ještě kousek nahoru a ne pak zase dolů, jako je to u mě.

Andisku to je ale dobrá teplota,teď už ji mám taky nižší,hlavně má být alespoň 37 a to máš,neboj vyjde to moc ti to přeju pa :a: :cc):

Ahoj Andisku,moc držím palečky ať je to mimi,vypadá to moc dobře,já jsem BT neměřila, jenom večer jsem vždycky změřila,ale to nebylo pravidelný a dva dny před MS jsem měla večer ve 20 hod 37,7 a to jsem si říkala že normální není a ráno byla slabounká čárečka a sílí,to samé přeju tobě,doufám že bude vše ok,držím všechny palečky který mám,pa a neboj vyjde to !!!!! :a: :!k:

In reply to by janinabliz

To mi povídej o BT večer, já ji taky občas měřila a když byla nad 37,5 tak jsem věděla, že to bude dobré. Ale dneska jsem měřila v 19h a jen 37,4. Takže čekám, že ráno klesne ještě více :r: . Jinak děkuji, že na mě myslíš.

Ahojík Andísku, tak jak tady čtu tvůj článek, všimla jsem si, že jsme na tom dost podobně. Také čekám mrchu :spid: za tři dny (12.11.) prsa bolí jak čert a bradavky jsou docela citlivé. Podbříšek spíš bolí tak, jako by signalizoval brzký příchod té ošklivé potvory :spid: Mám docela i slušný bílí výtok, ale je spíš takový suchý a to je prý před MS uplně normální. Moc nevěřím, tomu že by mrcha nedorazila, myslím, že dorazí stejně tak jako každý měsíc. Příznaky už pomalu přestávám pozorovat, protže jsou velmi zákeřné a nedá se jim věřit. :00: Jinak každopádně ti z celého srdce přeju, aby ti to konečně vyšlo a ty tady vykřičela uplně do celého světa, že budeš maminkou :one: Určitě dej vědět jak se věci budou na dále vyvíjet :a:

to uz musi vyjit a ja sem zvedava na kazdy tvuj prispevek! takze drzim pesti a ve ct sem zvedava s tebou!

Ahoj Andísku..naopak..já pořád čekám na každý tvůj příspěvek a moc už se těším až tu bude ten s fotečkou dvou // ;) Držím pěstíky a budu tě tu ve čtvrtek netrpělivě vyhlížet až přijdu z kontroly :a:

Ahoj, my jsme byli líný měřit teplotu (vstávala jsem před pátou do práce), ale když se nám mimčo nedařilo déle jak půl roku, tak jsme si koupili minimikroskop na sliny. Je pravda, že to taky nebylo hned, ale bylo to rychlý a mohla jsem v klidu sklíčko nalíznout až v práci a do pěti minut jsem věděla, jestli mám ovulaci nebo se k ní blížím. Je to sice dražší věc, ale byl to kompromis - manžela bych na testy jen tak nedostala a na druhou stranu už mě unavovaly a stresovaly ty jeho "každoměsíční" otázky - "Už se to povedlo?"
Tak přeji hodně štěstí a hlavně žádné nervy, i když radí se to dobře, co! :-)

Andísku, držím palečky ať je to mimísek. Když se podíváš do mého blogu, tak někde ten můj poslední graf určitě najdeš ;)

Ahoj Andisku, ja na tebe moc myslim a myslim, ze mluvim za vsechny holky, kdyz rikam, ze jsme tady prave pro to, abys nam kazdy mesic psala tvoje pocity. Ja jsem o tom treba vubec s pritelem nemluvila, protoze jsem nechtela jeste nejak stresovat jeho, ale vzdycky mi pomohlo to probrat s vami vsechno. Takze porad drzim palecky. A pokud chces mrknout na tehu grafy, tak nejlip je na wunschi - v tom levem menu je Beispiel T-Kurven, a tam je snad 900 tehu krivek. Myslim na tebe :k:

Já mám do mrchy 4 dny a citim se podobne jako ty,dnes odpo jsem to nevydrzela a udelala si testik,ale je tam bud jen stinek a nebo nic :( ...ja priznaky nemam skoro zadne,pichne nebo tlaci me podbrisek jako na MS-ale v krizi ne,coz se divim,nebo kdyz zakaslu tak me v nem dost loupne...rikam si,BT je zatim pekna,ale zitra to muze byt zase jinak http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=71909/nummer=6 ...Jednou nam to vyjit musi,jen to cekani je strasne.Drzim ti moc a moc palecky at se te mrcha vyhne obloukem!!Pa laila :papa:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky