28+0tt

19.01.2008

ahojky,vsechny moc vas zdravim :a: tak jestli to dobre pocitam.tak dnes zacinam 28tt,tak jsem dnes presne 28+0tt :) na jednu stranu se mi zda,ze to utika.a na druhou stranu,ze to moc neutika.ale kdyz si vemu den,tyden,mesic....tak to utika hrozne rychle.a jak vam utikaji,neutikaji dny?

Jeste jedna stupidni otazecka :P Takze ja budu ted zacinat 5 lunarni mesic? Je to tak???Diky.(nebo spis uz jsem ho zacala)

Ahojky, nevim jestli se nepletu, jsem z toho kapku zmatená, ale pokud jsi 28+0tt, tak by si měla začínat 29tt, ne? Jinak máš pravdu, utíká to hrozně rychle.

In reply to by terinka

tak to ja nevim,nerozumim tomu.ja to beru podle tehotenske prukazky,co a jak mi tam pisi ty tydny.a ono se to nejak asi posouva.nevim to jiste.a jestli to tedy dobre chapu:tak jak jsi 16+5 jsi 17tt.a az budes 17tt,tak budes jako by 18tt.ale nevim,nevim,nevyznam se v tom....abych nekecala....

In reply to by terinka

No tak to budeš tenhle víkend studovat víc, ikdyž já myslím že v těch různějch příručkách to může bejt psaný dle dokončeného týdne, takže to třeba čteš dobře, nikdy si tím v těhlech věcech nejsem moc jistá, ale ono to je plus mínus autobus, miminko se taky nevyvýjí na sekundu podle brožůry :s:

In reply to by terinka

tak to je teda dobry....ono se to pocita podle PM.a jeste podle ultrazvulu,jak je miminko velke.teda myslim.a to uz vubec nespoctam.protoze mi na ultrazvuku rekl,ze mam miminko mensi asi tak o tyden nebo co.a mam napsane PMa datum,PP pohyby miminka datum,a TP a datum,nic vic.....

:e): ahojky,ja jsem tento tyden zacala 29 a taky me to utika nekdy rychleji a pak se to tahne a uz bych chtela mit prcka u sebe.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka