Převařujete kojeneckou vodu?

09.11.2009

Holky převařujete i tu kojeneckou vodu?já myslela že se musí jen normální ale asi někdo převařuje i tu kojeneckou,tak jak je to ? :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj holky,
kojenecká voda z láhve se musí převařovat minimálně 5 minut, je to právě kvůli bakteriím, které se v ní během dlouhého skladování v obchodech namnoží. Malému jsem ji tak do cca 8 měsíců převařovala, prý stačí do půl roku.
Potom se může používat voda z kohoutku a stačí převařit jen v konvici.
Pepína

odkud maminky jste? já z Brna a jsem musela dokonce podepsat papír, že do jednoho roku dítěte budu používat výhradně převařenou kojeneckou vodu! tak kde je teda pravda?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

maminek a všechny z okolí podepisovaly, že minimálně do jednoho roku dítěte budou používat výhradně kojeneckou vodu a nejlépe převařenou. Když jsem jim říkalla o tomhle příspěvku kroutily jsme všechny hlavou, protože opravdu - co si o tom má člověk myslet!

Dr. to doporučuje až nařizuje asi do roku, je , ale fakt, že i když plně kojíme , máme 4 měsíce, Deninka už přes měsíc všechno co může strká do pusiny a při koupání vodu ráda olizuje, po koupání si klidně otírá z tělíčka a obličeje kam dosáhne olejík a cucá ho jak o život, tuhle jsem četla test na kojenecké vody prošly ze všech možných asi 12 druhů jen toma a horský pramen! ostTNÍ MĚLI I TĚŽKÉ KOVY A DOKONCE RAKOVINOTVORNÉ LÁTKY až začnem používat budem raději převařovat - co bych pro sluníčka neudělala, zatím všechny mamky kolem nás s kterýma mluvíme převařují min do 10 měsíců věku, tak zvaž! měj se a pá

In reply to by veruuu

ale věří.-)jen víc hlav víc ví,třeba někdo nepřevařuje,já třeba u elis tu koj.nepřevařovala.Tak dnešní doba je asi víc na všechno náročná,chjo. Ještě mi teto řekni jak dlouho?jen nechat přejít varem?

Ahoj! Tak já jsem kojeneckou vodu převařovala do dvou měsíců a pak už ne. Nevim jestli je to tak určitě, ale myslím si, že tím převařením z toho uděláš vodu bez jakýchkoli minerálů a tak. Ale i kdyby to tak nebylo, tak bych jí nepřevářela. I doktorka mi řekla, že od těch osmi týdnů je to už v pohodě...

In reply to by Delonka

ahojky,já ji právě nepřevařovala vubec,ale malá je v poho,tak ji raději budu nějaký čas převařovat.Sice kojíme ale s bídou.-( tak když je potřeba dám nutr. i když nevím jak to stejně malá snáší pořád to kombinovat.-( navíc slušně ublinkává takže samé starosti.

In reply to by fli

Aqua Anna je na prd. Taky jsme ji používali, ale dělal se nějaký podivný povlak na hladině a někdy i bílé kousky čehosi. Používáme teď Horský pramen a ten nic takového nedělá...

já převařuju koj vodu od narození tet má malej pul roku a pořád převařujem kupuju horský pramen

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka