Mateřské mléko

09.11.2009

Ahojky maminy,
chtěla jsem se zeptat do čeho dáváte odstříkané mléko,které potom dáte do mrázáku?Díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já jsem v Tescu koupila za 100,- sáčky určené přímo pro odstříkané mléko. Je jich tam 40ks (růžová krabička). Je to určitě levnější než od medely nebo mističky od aventu. A jsou skladnější, když je nenaplníš celé.

ahoj dej si novou ikonku,ja jsem pouzivala taky od Aventu,ale mela jsem jich malo,tak mi kamaradka doporucila,tvoritka na led,je to dobra vec,kdyz mas treba min mlika tak i to min muzes zamrazit,koukam ze mas dost mlika,to jsem mela taky,a ted kojim 2xkrat denne,jsme na UM.Tak doufam ze tak nedopadnes.

In reply to by verun-ka

jo to jsem mela taky,mela jsem mlika na rozdavani,ja jsem je dostala,od pojistovaka,jako darek,ale ja myslim ze je muzes koupit v lekarne,a nebo jak mas znacku chicco,tam by to melo byt taky,a mela jsem ze zacatku moc pekny prsa a ted no radsi o tom nebudu mluvit,ale hlavni je ze je to zdravi pro nase mimi.No vydrzi ti to v mrazaku 3mesice,hlavne si tam pis datum a kolik toho mas.

No já mám via pohárky od Aventu a nebo jsem používala i skleničky od přesnídávek a také jsem si hned nazačátku koupila sáčky na mateřské mléko od Medely, ale jsou hodně drahé...
______________________________________________________________________________________________
Mrkněte: http://ceralovi.webnode.cz/na-prodej/ oblečky na holčičku vel. 56, 62, 68, 74, 80 za super ceny!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky