Jídelníček

08.11.2009

Ahoj holky,prosím co máte dětičky kolem toho 8 měsíce a pijou ještě vaše mlíčko,jak vypadá jejich jídelníček.Adélka mi moc nechce pít čajík,ani nic jiného,tak nevím jestli ji ještě stačí moje mléko???Díky,mějte se :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky. Já mojí Adélku 8,5měs. taky kojím. Přez den vypije jen tak 50-70ml. čaje. Víc ne. ráno dvakrát kojím, kolem poledne má masozeleninový příkrm, odpol. někdy kojím někdy ne. Pak ovoce a večer kaši. Před spaním kojím a v noci taky.
Zkus dávat vodu nebo čaj aspon trošku po žičkách. Ale jinak se napije mlýčka.

In reply to by janča a adélka

Tak my to máme podobné jako vy,ráno kojení,pak ovoce(nebo až odpoledne),kojení,v poledne masozeleninový příkrm,pak kojení no a večer kaše a před spaním opět kojení.Spí celou noc,ale mám pocit,že toho mléka už nemám hodně,prsa už nebývají nalitá.Ten čajík zkusím po lžičkách.Děkuji a mějte se!

In reply to by Janka71

Tak s jídlem to mají naše Adélky stejně :s: mě se taky tak prsa nenalévají.Zase se musí přizpůsobit ty prsa tomu že nekojíme celý den.... A ta tvorba mléka je jiná než když jsme kojili každé 2-3hodiny. A spinká ti celou noc, tak to je krásný. Mě sse budí tak dvakrát i třikrát. Tak si myslím že je zasycená. A s čajíkem začněte my ji naučili na flašku. Měla by mít při jídle nějakou tekutinu. Naše Adél když neměla tak se nemohla vůbec vykakat. nebo se zeptej dr.? pa pa a mějte se

In reply to by Janka71

Já mám pocit že ty grnulovaný jsou sladký a někdo tady nedávno psal že za pár hodin není ani dobrý. No já teda dělám čaj jen ráno a má to na celý den. Přece nebudu dělat čtyřikrát denně čaj? A s tím jídlem to dělám taky tak. Někdy mě překvapí to složení. Fazolky a rajč. protlak to jí fakt do jídla norm. nedávám.... Aspon má změnu chutí.
Tak Jani pozdravuj Adélku pa Jana a Adélka :s:

tak malímu bude 8 měsíců za 2 dny a s příkrmy jsme začali v 7,5 měsících :a\|: ,do té doby byl plně kojený.Ted máme takový jídelníček:v poledne mezi 12-13hod.mu dávám masozeleninový příkrmy :hu: ,pak kojení jak si řekne,odpoledne ovoce a večer kaši a pak ještě před spaním kojím :~!: ,jak má chut a jinak pije jenom vodu,čaje nechce :n: .V noci se pořád budí :^O^: ,takže kojíme a během dne kojím taky dost,myslím si,že si dětičky sami řeknou co potřebují a jestli jsou už na příkrmy zralí :$}: .Malej dřív od toho 6 měsíce nechtěl vůbec nic :P ,tak jsem ho jenom kojila a ted mu chutná a baští pěkně :a\|: a když vidí,že třeba piju,tak chce taky napít. :§: :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka