Látkové pleny

09.11.2009

Čau holky,prosim Vás používáte někdo látkové pleny?Koukám na to na netu a moc tomu nerozumim.Potřebuju teda nějakou plínku která se připne do těch vrchních kalhotek?Já jsem z toho jelen...A můžete mi někdo poradit nějakou konkrétní značku?Díky (případně odkaz na www)

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky tak já používám kalhotkové plenky konkrétně Komfort 2v1 (www.plinky.cz), na ty už nepotřebuješ nic. Vypadají podobně jako jednorázovky, zapínají se na druky. Mají v sobě takovou kapsičku do které se vkládá navíc plenečka (vypadá jak vložka), ta je tam proto, aby víc sály a neprotekly. K těm co mám já jsou rovnou vkládačky přidané, takže nemusíš nic přikupovat. Jsou dvouvelikostní tzn. první do 9ti kil a pak další velikost. Já volila tuto variantu, aby malá neměla zadek jako balon. Když jsou 2 velikosti, tak je ta plínka přece jen menší. Nemusí se žehlit a perou se na 60 st. Schnou mi po vyprání asi 24 hodin. Na plínku před přebalením dám akorát separační plenku. To je takový papírový ubrousek, který zamezuje tomu, abys měla tu látku totálně zaneřáděnou. Přece jen pak to vyprání není takový problém. Jinak na stránkách co jsem ti dala, je i instruktážní video, kde paní ukazuje co ty plínky umí a jak se s něma zachází. Je tam pár dobrých rad. :one:
www.prckoviste.cz/julinka

Ahoj, já používám vícevrstvé plenky. Je to plenka, kterou složíš na třetiny a nasaje víc, než klasická čtvercová plína. Na ně potřebuješ svrchní kalhotky, existujou polyesterky, fleece, froté - stačí si jen vybrat. Používám značku Popolini a Imse Vimse (svrchní kalhotky od nich jsou super). Pak jsou další modernější způsoby, ale ty jsem nestudovala.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka