Všechny Vás s Kačenkou zdravíme a jsme opět tady

04.11.2009

Ahojte všechny LPéčka ať už narozená, nebo ještě nenarozená, všechny mamiminky a také všechny těhulky a snažilky :a: Tak jak už všechny díky Mišce víte, tak už i já to mám konečně za sebou :qu: :\x: 29.10 v 8:59 se nám narodila císařským řezem naše zlatíčko Kačenka, měřila 51 cm a vážila 3890g. Od včerejška jsme doma z porodnice a strašně moc si to užíváme. Kačka je zlatíčko, je moc hodná (zatím) :s: Chtěla jsem vám všem moc poděkovat za vaše gratulace a hlavně za držení palečků :+^*: Bylo to tedy všechno náročné, ale STÁLO TO ZA TO :qu: :\x: Až bude trošku více času, vložím sem pár foteček, teď jdeme baštit :$}: Mějte se všichni zatím moc krásně, ještě dnes písnu. Papa, Katka s Kačkou :°O°:

To je dobře, že už jste doma a můžete si spolu užívat holky. Ještě jednou moc gratulujeme a přejeme hlavně hodně zdravíčka. Už se moc těšíme na fotečky. :a:

Kačenko, jsem ráda, že jste obě v pořádku a už dokonce i doma :qu: tak si užívejte společné chvíle, pěkně obě papkejte :$}: :s: a ty až budeš mít chvíli čas, tak sem vlož fotečky, jsem zvědavá na tu krásnou princeznu!!!!

Kači, ještě jednou moooc gratulujeme k úžasné holčičce :°*°: a mooc se těšíme na fotečky. Holky, opatrujte se a užívejte si ty krásné a neopakovatelné chvíle spolu :h: :h: :h:

ahojky kači, mov gratuluji ke Kačence, je to velká slečna dle mír :one: ať jste obě zdravé a užívejte si samy sebe navzájem. hodně štěstí :k: :h: :c: :one: :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka