spermiogram

09.11.2009

ahojky holky, prosím o radu nebo zážitky jak reagují vaši partneři na žádost o spermiogram-můj muž se tomu zasmál (v dobrém) a řekl že samozřejmě, jen že neví, zda bude moct. Protože já budu v práci, bude to tam muset i sám donést (teple zabalené). Prosím podělte se, jak to bylo u vás, ať mu můžu říct, že to není žádná hruůza :-) díky moc. Hanka

A´hojky, přítel si dal čas, kdy to zkusíme a když to nepůjde, tak půjde na spermio. Po 3 měsících šel. Šel tam rovnou, nic nikam nevozil. Říkal, že to tedy byla makačka. Porno časopisy tam prý byly, ale když si přestavil, že se nad tím dělají ostatní, tak to hned zavrhl. Měl strach jako blázen a teď chodí pyšný jako páv :-). Sice je má krapet pomalejší (tedy jen polovinu), ale má jich dost, tak snad ok. Teď jsem si dala čas já (do nového roku) a když se stále nezadaří, tak budu na řadě já s vyšetřením. No snad se povede :-)

Tak já mám zkušenost u mého švagra ... snaží se přes rok s mojí sestrou o mimi a normálně šel sám od sebe k obvoďákovi a ten mu dal žádanku na spermiogram,no a asi týden před byl nervózní,ale po odběru byl v pohodě,jelikož mu řekli,že je v pořádku,dokonce nadprůměr. :) Jinak teď to stojí spíš na mé sestře ... pořád odkládá kdy půjde na gyndu ona. :(

Ahojky,tak u nás to bylo tak,že když jsme se o tom bavili asi po půl roce snažení,tak miláček okamžitě souhlasil..akorát jsme se teda domluvily,že to ještě chvilku necháme a uvidíme.Pak teda došlo na to,že jsem si nechala napsat žádanku od svýho dr,miláček se sám objednal..udělal to doma,akorát teda nechtěl,abych mu pomohla :s: ,asi mu to přišlo divný :00: ..strčil si to za trenky a už jsme jely.Vše dopadlo na jedničku s hvězdičkou a pak stejně musel ještě 2x,když jsme dojížděly do Pronatalu.Pokaždý jsme z toho oba měly divný pocit,ale jen chvilku..oba jsme mimčo moc chtěly a sám viděl co vše musím podstupovat já a tak mu tohle problém nedělalo. ;)

In reply to by Lidussinka

díky Liduš, u nás to je spíš o mně, já se chystám na laparoskopii, jenom to chtějí ověřit, abychom se potom nesnažili a u něj to nebylo v pořádku. A jak u tebe? Jsi tady po půl roce jediná známá tvář, ale radši bych už nás obě viděla v těhulkách :-) papa

In reply to by HancaHe

Ahojky,tak já už jsem mezi těhulkama..konečně :\x: a nakonec přirozeně,po dovolený a v cyklu,který vypadal,že bude anovulační :s: Jsem ted 12+3tt a ve čtvrtek jdu po dlouhý době na utz tak se nemůžu dočkat..naposledy jsem byla v 7+4tt a vše bylo ok..srdíčko pěkně tlouklo :h: ;) Už mám i průkazku a v pátek jsem byla na krvi a testu na cukrovku.Jinak je mi dobře akorát mě dost bolí prsa a nevolnosti mívám večerní když se normálně najím,takže jím raději jen ovoce a je to ok :) Tak držím pěstíky at spermio a stejně tak laparka dopadnou dobře a pak se co nejdříve zadaří :one:

http://www.mojetehotenstvi.cz/nemuzu-tomu-uverit-0
http://www.mojetehotenstvi.cz/moje-mimi-12
http://www.mojetehotenstvi.cz/uz-mam-prukazku-jupiii

In reply to by Lidussinka

Jéééé Lidu, tak to pozdní gratulace, já tady moc nejsem, chodím spíše sosat, když narazím na něco nového nebo neznámého, ale jinak mně ty stránky spíš rozesmutňujou, ikdyž mi ze začátku moc pomohly :-) tak ať se daří moc tobě i mimískovi :-) to je fakt krásný, už se těším až se i nám zadaří :-) papa

muj kdyz jsem se jen o tom zminila po nekolikames.snazeni,tak byl vydesenej a nestastnej,ze by tohle mel podstoupit.Ten vecer z toho byl uplne mimo,tak jsem se pak oba dohodli,ze to nechame byt,ze tomu prostenechame rok a neco a uvidime.Vim,ze pak by tam sel,protoze dite chceme oba stejne, ale musel by se hodne psychycky pripravit.Nastesti to vyslo normalne a nebylo to treba,ale na tvou otazku jak reagoval odpovidam,ze velmi spatne.

In reply to by siska333

no my když jsme se o tom bavili tak před pár měsíci, co budeme dělat, když se nám nezadaří, jestli uměle, nebo adopce, tak se tvářil všelijak, ale dneska když jsem mu ráno volala, že tam musí zítra, nebo doma a do hodiny donést tak byl bezvadnej, jenom trochu nejistej, jestli to zvládne takhle na povel :-)

In reply to by HancaHe

skveleho chlapa :one: Myslim,ze takto by to melo byt.Ten muj jak to slysel poprve,tak hruza v ocich,ale vim stopro,ze sice velmi nerad,ale urcite by sel. :) Mimisky chceme jak my,tak chlapi a rozumenej chlap vi,ze dnes z je to pul na pul s plodnosti a snazit se musime vsichni a stejne tak tahnout za jeden provaz.Hanci,preju ti hodne stesti at vam to vyjde :one:

ahojky tak manža o tom nechtěl nikdy ani slyšet, ale když jsme se snažili už rok, tak jsem šla na gyndu a dr mi dal papír, že se máme objednat, tak jsem došla domů, dala mužíkovi ten papír a asi se stím smířil, protože si tam sám i zavolal a objednal se. A když jsme jeli, tak to bylo divný, že se ho tam je to, ale prostě to šle udělat, trvalo to jen chvilinku a už jsme jeli domů. Není to nic strašnýho, fakt to má rychle za sebou a aspon ví jak na tom je.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka