Jaký vybrat čejík grnulovený nebo sáčkový

04.11.2009

Jaký vybrat čejík grnulovený nebo sáčkový, pro 10ti týdení miminko? Nebo můžu i normální ovocný a můžu ho osladit medem? Co myslíte vi???? pa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Podívej se na čaje Čiperka. Jsou slazené laktozou,která je v mléku a navíc se po nich nekazí zuby. Mám pocit že adresa je www.goldim.cz jinak na netu to najdeš i když zadáš jen Čiperka

In reply to by Raduš.ka

To asi jo,ale ne tak jak při pití normálně slazených čajů. Na všech je napsané,že nesmí z dudlíku ten čaj moc dlouho,že se tím kazí zuby. Tady u toho píší,že tam taková kazivost není.

já dávám malému fenyklový od sunárku a střídám ho se sáčkovým fenyklovým z dm je bio. hlavně malou neuč na sladké pak ti bez cukru ani nic nesní a med děti prý do roka nesmí je to silnej alergen. já čajík dávala a to od asi 2 měsíců kvůli prdíkům a kakání a to má malej půl roku a plně jsem doted kojila a už papká i příkrmy. :a:
http://www.prckoviste.cz/luxil

Když už chceš dávat čaj, i když je to zbytečné, tak bych zvolila sáčkovaný bylinkový a rozhodně bych ho nesladila ani medem, ani ničím jiným.

In reply to by Raduš.ka

Proč je to zbytečný? Nám je teda 3 měsíce a jsme na UM a taky přemýšlím že ho začnu dávat. Mám granulovaný od Hippu - fenykl anýz heřmánek, ale že by Áďě nějak chutnal se říct nedá.

In reply to by veja

Děti do zavedení příkrmů nepotřebují jiné tekutiny, než mléko, a to ani když jsou na UM. Ale spousta maminek, zvlášť těch dětí, co jsou právě na UM, čajíky dávají, je to prostě volba každé z nás... Ono je otázkou, jestli vůbec to dítko nějaký čajík přijme.. :00: :a:

In reply to by veja

Záleží jestli kojíte to se čaj dávat nemusí tekutinu má dítě zároveň i ve Vašem mlíku,ale pokud dáváte umělou výživu tak se čaj dává.A je asi jedno jaký si zvolíte .Jen se tedy takovému miminku ještě ničím nesladí bude mu chutnat i tak zvlášť granulovaný.Já kojím a protože je malý nenajeda a jen by sál a sál a při tom přibírá dle dr až až. Máme dvaapůl měsíce a 7 kg Ttak jsem taky udělala fenyklový a když pláče tak ho trošku ošidím čajíkem,ale vypije tak nanejvíš 50 ml za den myslím,že kojenec má vypít l nanejvíš 100 ml denně. :one: :a: :a: :a: :$}:

In reply to by adymisa

mám čaj od hami fenykl a tam je to přímo psané jako rada.Navíc vím,že dnes se prosazuje nepít a já to také u prvních dvu dodržovala a nedávala vůbec do půl roku,ale můj prdolka by jen pil tak mu občas dám.Jen si pamatuje že u prvního syna před 14 lety žádné extra granulované nebily a doporučoval se klasický černý čaj a a to i od dr..I já ho jako kojenec dostávala a to se tehdy nekontrolovalo jestli jen do 100ml nebo mín prostě se to dávalo normálně.Pak se začalo zažívat ,že obsahuje hodně kofeinu tak se jak já vím už u dcedry před 8 lety nedával a ta pila granulované A jsme zdraví nic se nám nestalo a tomi mamka řekla,že tam ten pytlíks černým čajem nechávali i půl dne :00: :00: tehdy se ještě neříkalo,že se to nemá.... A dcera pila jako mimi granulované určené k danému měsíci a dnes klasické sáčkové čaje nesladíme nikdo občas v zimě medem a např.dcera miluje právě mátový,který není sladký vůbec.I stravu nesolenou neslazenou jedla od 6 měsíců i se sladšími gran.čaji. a v 8 letech má 1 kaz .Syn tedy ve 14 3 kazy .Je to u každého jinak a záleží na jedinci :one: :dance: :a: :a: :a: :a

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky