praktický dotaz

09.11.2009

Ahojte maminky, chtěla bych se zeptat, v jakém pracím prostředku perete věci pro miminka. Já už pomalu chystám výbavičku a ráda bych věděla, jestli nemáte s něčím dobrý zkušenosti. děkuji a papa M

Kliknutím vložíte smajlíky:

myšulka
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jakou odsávačku mléka jste používaly :$}: , a dále se chci zeptat na zkušenosti s chůvičkama :^O^:
Díky Míša

My jsme začali prát v Lovele, ale někdy vyperu v arielu a malému to nic nedělá - 11 týdnů. Záleží asi na citlivosti pokožky, musím zaťukat, ale zatím to vypadá, že má můj chlapeček hroší kůži :-)

myšulka
Děkuji za rady, koupím taky něco speciálního. Zkusím Lovelu a pak budeme malýho zvykat :dance: . Já jsem sice teprve 25 týden, ale co jsem zjišťovala od ostatních maminek, tak už mají snad celou výbavičku v tomto období doma. Já záčínám postupně, snad se mi to nejak nevymstí. Už jednu špatnou zkušenost máme. Letos v´únoru jsem musela ve 22 týdnu porodit malýho pro vrozenou genetickou vadu, která se většinou ukáže po tom 20 týdnu. Teď to snad vypadá dobře. Kritické datum už jsme překročili :ww: , tak snad :||): Zatím papa

Já doteď peru barevné v Lovele na barevné + aviváž Silan Sensitive (ale aviváž až od roku) a bílé v Persilu sensitive na bílé + aviváž Silan Sensitive. Málé je 18měs.
______________________________________________________________________________________________
Mrkněte: http://ceralovi.webnode.cz/na-prodej/ oblečky na holčičku vel. 56, 62, 68, 74, 80 za super ceny!!!!

Tak ja peru v prasku co peru bezne a to bud v Rexu nebo Bonuxu a nebo v Persilu,zalezi co zrovna mam.Jinak uz pri prvnim synovi jsem to takto tenkrat praktikovala,tenkrat me to i poradila nase pediatricka,rekla ze pokud se malej neosype,tak nema zbytecne kupovat ty detske praci prasky a avivaze,ze si to telicko bud zvykne a kdyz neee,tak az pak koupit nejake ty detske praci prostredky.Nikdy se mi klucanci neosypali po beznych pracich praskach,tak v nich od narozeni peru. :a:

někdo používá Batole atp. Raději bez aviváže, i když někdo používá později aviváže označené např. Sensitive.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky