Jak jsem dopadla dneska u doktora.

09.11.2009

Ahoj holky. Tak posledně jsem psala, že na utz nebylo nic moc vidět.. Dneska jsem byly znova u dr.. No byla tam pěkná bublina.. ta už se nedala přehlédnout.. Pan doktor říkal, že odpovídá 5+4 (což je přesně podle ovulky), takže to znamená, že se mimi vyvíjí tak jak má.. já byla tak šťastná, že mi ukápla slza a ani jsem si neřekla o obrázek. Taky se mi z hlavy vykouřily všechny otázky.. No byla jsem jak omámená.. Další prohlídku máme až 4. prosince.. takovou dobu musím čekat.. :-) Jinak mimi nebylo ještě vidět.. Na další kontrole budu na začátku 10. týdne, takže by mělo být vidět mimi i srdíčko.. To bude zase napětí.. :-) Holky já jsem tak ráda, že to dopadlo dobře.. snad dopadne dobře i příští prohlídka.. držte mi palečky.. :cc): :a:

gratuluju,já byla u doktorky před týdnem, řekla mi,že mimi je teprve 3-4 týdny staré,takže jsem zřejmě otěhotněla až v druhé polovině cyklu, sice ho našla,ale bylo hodně moc malinký,napsala mi 6+5tt, no teď je to už o týden víc. Na kontrolu jdu 24.11., tak se těším,že už taky uvidím srdíčko

gratuluju, já ti závidím, jdu k paní doktorce až 24.11. a doufám, že nám to dobře dopadne, prvně to bylo moc malinký, tak teď by prcek mohl být viděn lépe a mohla bych slyšet i srdíčko:)

Všem vám moc moc děkuju za příspěvky... Jsem moc ráda, že to dopadlo dobře.. už aby byla příští kontrola a mimisek byl vidět.. je to úúžasný pocit.. :-) Jinak mě před 2 dny začaly bolet prsa (nebo spíše mám citlivé bradavky) - jako další těhu příznak.. :-) Tak já se jdu ponořit do nějaké literatury o těhulkování.. :-)

Ahojky,tak to je supeeer :one: uvidíš,že na příští kontrole už bude krásně bít :h: a mimísek už bude velký ;)

Tak to je úžasné, gratuju.. A nebooj uteče to jako voda a budeš mít další kontrolu a už uvidíš i toho drobečka.. :s:

Ja ti to rikala,ze malicke bude videt..Ja jsem byla poprve presne v tydnu jako ty a Dr.videl uplne to same co ten tvuj a jen mi jasne potvrdil teh,ale nic vi a vse vic az pozdeji..Mam s tebou velikanskou radost,ze to tak dobre dopadlo.Vim jak velky strach jsi mela.. :qu: :\x: :\x: :\x: Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :dance: :dance: ...... :a:

Tak to je moc super, to jsem ráda, že je vše tak jak má. Já naštěstí měla docela štěstí na doktorku, takže jsem u ní ze začátku byla skoro furt.
Tak moc blahopřeju a šetři se

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka