Žehlení a Vy?

09.11.2009

Ahoj. Chtěla jsem se zeptat, jak jste na tom se žehlením? Žehlíte miminkům všechno, nebo jen něco? Najaly byste si paní na žehlení? Já sama mám desítiměsíční holčičku, používám vícevrstvé látkové pleny a žehlím tu stranu, kterou jí vkládám mezi nožičky. Její oblečky občas šidím, protože je někdy nestihnu vyžehlit. Díky za názory. Papa a hezký den

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já žehlím jen prckovi věci.Ty naše hezky poskládám a je to.Ale třeba košili nebo pomačkané tričko vyžehlím.Jo a prej u žehlení se hubne :s: :one:

To myslím fakt vážně :-)) je to pro mě super relax, krom fuseklí, kalhotek a froté ručníků všechno...baví mi to.

Používám na doma látkové plínky, které žehlit musím, a i když jsou ze sušičky věci nadýchané, malému je žehlím všecky. Tak nějak ze svědomí. A hlavně ve vyžehleném je to miminko opravdu správně čisťoučké a upravené.. Nám žehlím jen něco.

Ahoj, tak já od doby, co máme sušičku, už téměř nežehlím... akorát třeba sem tam přežehlím manželovi košili nebo něco, co se vyloženě do sušičky dát nesmí, ale jinak nic... když dáš správný program a včas to vytáhneš hned po usušení, tak žehličku ani nepotřebuješ... nedám na ni dopustit... a odteď už bych si to bez ní vůbec neuměla představit... stejně tak jako bez myčky... jen toho času co to člověku ušetří... ;)

ahojky,
tak ja veci nezehlim, jen to co ma na ven.. dupacky a tak vubec.. ale mam susicku a z ni uz to zahlit ani nemusim.. a navic to projde horkym vzduchem, takze je to i vydezinfikovane :) .. pani na zahleni a uklid mi furt chtel vzit muj pritel, ale ja se na to necitim :) .. jednou k nam prisla, byla jsem z ni nervozni a stejne si to vse udelam sama lepe :)
takze ti spis nez pani doporucuji susicku :)
pa lenka

Ahojky, já od té doby co máme sušičku nežehlím vůbec. Teď čekáme mimi a když jsem prala pidi hadříčky, zjistila jsem že budu muset žehlit plínky. Ale jinak opravdu ne. Ze sušky je to měkoučký a parádně dezinfikovaný. :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mám Boshku a teď už bych ji fakt nedala, manža tvrdil že je to na ho... tak jsem si ji prostě jeden den v práci naložila a druhej den stála u nás, hotovka. No a od té doby jsme se s manžou střídali ve skládání. Když jsem byla v práci, skládal on. Na žehlení by mi v životě nechytil :s: Takže u nás obrovská spokojenost.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nějak jsem se sem nemohla dostat, v poslední době mi to nějak blne :( . Já mám tuším tuhle: http://www.onlineshop.cz/velke-elektrospotrebice/pracky-celni-plneni/12… i s tou pračenou a mám to nad sebou v komíně, protože mám v koupelně málo místa. Je to super, já už bych fakt bez ní nemohla bejt. No a manža už by to teď tomu tvýmu taky vysvětlil :s: Už jen nic nevěšet a mít radiátory bez fůry fusaklí je paráda :s: Prostě jak dopere jen to přeházím ze spoda nahoru. Míň než na sedm kilo je opravdu málo. Aby to nebylo zmačkaný je potřeba tu sušku nepřecpávat. Já ji kdysi používala v Anglii a už tenkrát se zamilovala. A určitě kondenzační ale oni se už snad ani dnes jiné nevyrábí. Tak hodně zdaru v přesvědčování ;) a když to nepůjde, udělej to jako já :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Takže ideální je, aby měla co nejmenší spotřebu energie, nejmenší hlučnost, i když pokud ji budete mít v suterenu, tak je to skoro jedno, tam vás rušit nebude, no a aby byla na 7 kg prádla, menší nemá význam, to je pak nepraktické, a aby byla kondenzační, ta se dá buď napojit na odpad, že ti odpařená voda bude odtékat potrubím ven, nebo bude v zásobníku, který po sušení ručně vyleješ... jinak bys ji musela mít v odvětrávaném prostoru, protože by ti ta horká pára funěla ven do místnosti... a jinak si vyber podle toho, jaká značka se ti líbí nebo s jakou jsi byla spokojená... myslím, že rozdíly v programech snad nejsou, většina jich má to samé, některá má ještě třeba i držák na boty, abys v ní mohla sušit boty - třeba ta Lavatherm od AEG, no ta naše stála asi 15 tisíc... nemusíš mít ten nejnovější model a sušička, co dnes stojí dvacku, bude za rok za 15 tisíc atd...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahoj, ja mam rex elektorolux a vrele doporucuji.. sice byla drazsi.. stala me 950 euro.. ale fakt super investice.. hodne veci fakt nezehlim... jsou z ni mekoucke ale ze bys treba vubec nemusela zehlit kosile, to zase ne... teda slo by to, ale ja je prezehlim. A je super, ze uz vubec po byte nemam pradlo a za 2 hodiny mas vse suche :) ... jo a veci nenici, jak nekdo tvrdi.. akorat treba tam nesmim davat veci, kde je najaky kaminek.. ten se casem odloupne.. takze tak.. ahojky

ahojky ja zehlim jak co..,mala ma 18mes a vetsinou uz nezehlim tricka a takove veci, ma to na sobe deset minut a je jak pjasatko, pokud je samozrejne videt zmackane pradlo tak zehlim ale snazim se to povesit tak abych nemusela, a pani na zehleni fakt ne a ani na nic jineho,, nesnasim , kdyz mi nekdo cizi saha na veci, ja si tohle delam sama, nesnesu ani kdyz mi nekdo chce sebrat venku pradlo at je to sousedka, nebo tchyne ááááááá ja si to zrovna skladam a usetrim si praci :s: :s: :a:

1. dceři jsem žehlila tak do roka, pak vůbec a teď s malou zas žehlím, všechno, i to naše, občas i ručníky. Kolikrát se mi to tu nakupí za celej tejden a pak 4 hodiny jen žehlim. Pak mi manžel čistym vyžehlenym ručníkem vytírá podlahu apod. :) je to na palici někdy :) ale žehlim, ty malý věcičky se žehlej hezky.

ahojky tak já jsem maminka 3,dětiček a7,let 4,roky a 8,měsíců a žehlím všem všechno i nám nikoho nešidím ba naopak si natom dávám hodně záležet žehlím ráda pokavat je super žehlička tak se žehlí samo :girl: :cc): :girl: :dance: :a:

Ahoj tak já žehlím oblečky všechny. Jinak mám taky kalhotkové plínky, ale ty nežehlím, jen skládám. I v pokynech na údržbu je psané, že se nemají žehlit. Ale to máme asi každá jiné. Jinak bych si paní na žehlení nenajala, protože mě to poslední dobou začalo dost bavit. :s: Vždycky si večer sednu, udělám si něco dobrého k pití, nebo přichystám něco k zakousnutí, pustím fajn film a relaxuju. :a: Malá je zatím malinká, takže dost spinká, tak docela stíhám.
www.prckoviste.cz/julinka

to oblečky pro malou žehlím všechno i punčocháče a ponožky, ta drobotina se žehlí pěkně, ale nás šidím, zvlášť teď přes zimu, stejně je všechno schované pod svetry...To mě neobtěžuje ale trička pro mého 196cm vysokého 130kg vážícího chlapa opravdu ráda nežehlím a jsem štastná, že nemám manažera, kterýmu bych musela žehlit košile denně.
:a:

ahoj, mám 2 děcka 3,5 roku a 5.měsíců a žehlim oběma. Pani na žehlení opravdu nemáme-to ty peníze dám ratši jinam. Musim to zvládnout. Někdy mi přetéká koš a někdy je to v pohodě. I když mi koš přetéká tak mám za hodinu vyžehlíno-tak to neni zas tak hrozné.Látkové plenky nepoužívám-jen nyní pro dcerku-utírám jí do nich po koupání a v postýlce jí má pod hlavičkou-taky je používám jak brindák :a:

Tak já teď nežehlím, ale až se malá narodí, tak asi budu muset začít. Mám v plánu žehlit ty věci, které půjdou přímo na tělíčko a takové ty vrchní asi budu šidit. :j) Jinak já mám dole v baráku mamku, tak ta mi snad pomůže když bude potřeba.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka