Pohlaví

09.11.2009

ahoj holky,tak jsem byla na kontrole a nevím,co tam schovávám.Že se prý nechtělo ukázat.Jsem 20tt a teď prý ,pokud se otočí,tak už tak za pár zůstane a už nezjistíme,co to je?je to možný?Jak já se těšila,že už budu vědět a prdlajs :-(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak j aaz do porodu taky nevedela co budeme mit.Prcka se nechtela ukazat :s: A to sem poslednich 14 dni lezela v nemocnici a chodila n aultrazkuj obden,proste skrizila nohy a bylo :s: nastesti to byla holka a tu sme moc chteli,dokonce sme meli vsechno ruzovy :girl:

tak jsme na tom podobně.Naše mimi mělo pupeční šňůru mezi nohama,takže odhadem by to měla být holčička(ale prý tak na 51%)-takže taky víme prd.Budem si muset počkat na další ultrazvuk,snad budeme mít víc štěstí nebo nás čeká překvápko až na porodním sále. :) Jinak doma máme už jednu holčičku.Já jsem dnes přesně 24tt.

In reply to by Lyret

No,máme také doma holčičku 3,5roků....tak jsem doufala,že by tam mohl být pindík a nic nevím.Tak jako další holčička nevadí,hlavně ať je to zdravé.Ale ráda bych věděla :-)

Pokud má :*8*: kvalitní utz, tak by v tom neměl být problém. Já jsem byla zvědavá a zeptala se už v 17tt a tam mi řekl ať počítáme s holčičkou. Pak mi jí potvrdil v 24tt. A když jsme byli na kontrole v 30tt, tak taky bylo pořád vidět co to je. Neboj ono se to vaše zlatíčko taky ukáže. ;) Jen si budeš muset chviličku počkat.

In reply to by S.Zuza

Můžeš mi to taky zkusit jen tak pro zajímavost? Koukala jsem do tabulky čínského kalendáře co sem dávali holky a tam mi to teda nevyšlo. :s: Mě je 24 a přítelovi bude příští týden 25, takže nejspíš se bude počítat taky 24.

In reply to by S.Zuza

tak přesně tohle mi vyšlo i v tom čínským kalendáři. :) pracovalo se na Matýskovi, ale je tam Sárinka. :s: A už je 4x potrvrzená. Tak snad nebude za 14 dnů překvápko. :oci: Jo a já bych měla být podle toho kalendáře taky kluk a nejsem.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka