poradte prosim

09.11.2009

ahojky... od vcerejska mi malinka nechce spinkat, nevim co to je. napapa se s 99% si brkne a usne a za 10 minut je vzhuru. v noci mi to delala co pul hodinu az hodinu. se zacatku jsem myslela, ze ma hlad tak jsem ji jeste dokojila, ale potom kdyz to udelala po 4 za sebou tak jsem nechapala. nikdy to nedelala. vzdy po koupani mi to prvni spani spala zhruba 3,5 az 4 hodiny. nevite co s tim? prosim poradte....

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, to same nam ¨delal Radecek a nakonec nam doktorka rekla, ze nemame syty mlicko a musime dokrmovat. Od te doby je klid a spinka krasne i pet hodin. Urcite se porad s doktorkou, zvazi mimi a rekne ti cim by to mohlo byt. Pokud ma maly prirustek vahy, ma hold hlad :a:

Nepíšeš, jak je stará, ale tohle by mohly noci bejt prdíky. Když ji dokojuješ, tak je tím v podstatě ještě zhoršuješ, navíc to není dobrý na trávení. Jestli se kroutí a hodně brečí, má tvrdý nafouklý bříško, zkusila bych sab simlex, masáž příška a cvičení s nožičkama před spaním a kde kdo si pochvaluje jakési nahřívací pecky, co se dávaj na bříško.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky