1. noc bez dudlíka

08.11.2009

Dobrý večer, dnes jsem se rozhodla, že svou 9 ti měsíční dceru odnaučím dudlíku, pro případ, že bych polevila, tak jsem rozstřihla savičku. Náhradní mám, ale musela bych ho vyvařit. Přes den vydrží bez něj ale to večerní usínání byl problém, strašně si poplakala a jsem zvědavá, jak v noci....musela jsem ji uspat v náručí. Doufám, že to vydržím...držte pěsti ať nepolevím.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, taky si myslím, že si ho vzala moc brzo. Ale každý to dělá jinak, to je jasné.
Klučík ho měl do 3 let, krásně spinkal, vše v poho. Dnes je mu 9 let, má krásné rovné zuby (je to paradox - ti co dudlík nechtěli - mají rovnátka - naši známí).
Holčičce je 10 měs. a jsem za něj taky ráda. Když třeba začne někde křičet - dudlík vše zachrání :s:
Včera ho třeba večer vyplivla a tak jsem si ho dala na stolek u postele a celou noc se nevzbudila, takže spala taky bez něj.

Hm no vidíš a mně se na něj v 9 měsících malá naučila sama, že ho našla mezi hračkama (dřív ho ani ťuk nechtěla, tak se nám tu válel) A já jsem šťastná jak blecha, protože se konečně v noci trochu vyspím a mám toho křiklounka mýho konečně jak utišit (např. v kočárku - dřív jsme jezdili se řevem) -a myslím, že jí ho ještě nějaký ten pátek brát nebudu :D Tak hodně štěstí a hlavně nervů :///:

Podle mě děláš kravinu..pokud ho chce..tak ho ještě potřebuje v tomhle věku bych to vůbec neřešila...cucání prstů je mnohem horší než cucání dudlíků..zvlášt na vývoj patra..

no, držím palečky, ale dudlík nevadí, až tak od čtyř let je to problém kvůli špatnému vývoji patra,papa

zda se mi to brzy,prvni dcerka mela necele 2 roky a dudlik mela hlavne na spinkaji,jednou jsme sedely na balkone a ona prinesla dudlik a vyhodila ho z balkonu.Tak jsem ji rekla ze ho hodila ptackum a ti snim odletely pryc.Vecer fnukala ze ho chce ale pripomenal jsem ji ze ho vyhodila ptackum.A slo to skvele, bez zadneho velkeho plakani.

http://www.prckoviste.cz/smidule

Ahoj. Já si taky myslím že je ještě dost malá. Znám děti kterým jsou 4 roky a mají na noc dudlíka- těm bych ho samozřejmě už dávno sebrala.

In reply to by Lízátko

myslím že na tom neni nic špatného a myslím že čím dřív tím lépe... je fakt ten že jí to v ničem nebrání přes noc ale zas chápu tvé obavy aby ho pak nechtěla i přes den a pak by to odnaučování bylo horší... držíme palečky...dokonce jsem tu četla že si asi 10 měsíční mimčo nebo roční netuším z ničeho nic navyklo na dudlík, takže si myslím že bez něj se dát také být...pevné nervy papa-lala

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky