Tvářičky jak struhadlo

07.11.2009

Tomča - půl roku-má asi po mně hodně citlivou pleť,na těle zatím dobrý,ale tvářičky má chudák vysušené a hrubé. Zkouším všechno možné,nemáte,prosím,něco osvědčeného,co byste mi doporučily? Viděla jsem v nabídce nějaké nové dětské krémy Nivea Sensitiv pro suchou plet,ale vím,že dost holek na tu Niveu nadávalo....díííky

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, já mám ráda modrou indulonu, pavlíka mažu i po koupání a taky ráno a super...
jak se jinak máte? :a:

In reply to by MarSil

já myslela,že sem už ani nechodíš...je fakt ,že když tu byl přítel,tak jsem sem taky nestíhala :) My už máme přes měsíc dva zuby,od konce 6.m.kromě kojení baštíme příkrmy - konečně jsme zas začali trochu přibírat,protože ze začátku Tomča rostl kosmickou rychlostí,ale pak nějak stagnoval..takže ted vypadá tak akorát,myslím :dance: a už skoro sedíme! Po čtyřech leze taky dost rychle,ale zatím spíš dozadu, musela jsem rychle koupit ohrádku - teda spíš ohradu :s: :00: A taky jsme koupili barák...A co vy a Pavlík?

In reply to by zavoma

ahoj, tak naše novinky jsou podobné, taky dva zuby, taky začínáme s příkrmy, usedí sám, ale sám se ještě neposedí a taky snaha o lození, ale nejvíc se mu líbí v chodítku, to se dostane kam chce a dosáhne co chce. V noci se budí tak 2xna kojení a sem tam na dudlík ale mám ho u sebe v posteli, tak ani nevstávám k postýlce. v postýlce ani v ohrádce být nechce, má rád prostor a taky ho už nebaví jeho hračky ale spíš předměty z domácnosti. :cc):

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak ta Nivea fakt zatím dobrý :one: hodně se mu to od včerejška zlepšilo

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No právě,má to od toho,jak pořád slintá a ručičkama si tře obličej...moc jsem se tu toho zatím nedozvěděla,ale koupila jsem dnes tu Niveu - nová řada pro suchou a citlivou plet s čwrvenými flíčky,je příjemný,krásně voní a zatím dělá malému dobře - mazala jsem ho už několikrát a zkoušela jsem to i na sobě.

Tak ja ted v zime mazu pusinku niveou proti vetru,je takova krastne mastnoucka takze malou krasne promaze a je heboucka :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky