kdy začíná menstruace

08.11.2009

Ahoj holky,mám takový trapný dotaz.Uvědomila jsem si, že nevím jak je to s menstruací po porodu,mám na mysli za jak dlouho se většinou dostaví.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Poprvé 10 měsíců po porodu, po druhém to bylo osm měsíců. Bohužel to mělo dost špatné následky - oba kluci se mi odstavili ze dne na den, zhořklo mi mlíko. I kamarádka mi říkala, že během prvních dnů menstruace syn moc nechtěl pít, ale pak se to srovnalo. U nás doma se to nesrovnalo, přestala jsem kojit, ačkoliv jsem mlíka měla jako stádo krav. Pak mě dost prsa bolela, ale ani po skončení menstruace se už kluci nepřisáli. Taky byla vždycky první menstuace doprovázena migrénou a zvracením. Takže já nepoužitelná, klečím na čtyřech u záchodu, tím se tlačím na prsa, takže mlíko je všude a do toho mi řve dítě hlady. Opravdu moc ráda na to vzpomínám!!!Tak snad to budete mít lepší. Katka

Ahoj,
dokud jsem plně kojila (do Sářiných 6 měsíců) tak byl klid :) a asi 14 dní po zavedení příkrmů jsem to dostala,ale hodně slabě,snad jen 2 dny a fááákt malinko,takže zatím pohoda.

ahoj, já beru antikoncepci takže menstruaci nemám. Brala jsem jí i po prvním porodu /samozřejmě po šestinedělí/. Tuto antikoncepci budu brát určitě ještě půl roku a pak se uvidí. Počkám na menzes a nechám si dát buď tělísko nebo antikoncepci aplikovanou do paže.
Jinak menstruace se nemusí objevit vůbec /když kojíš/ a nebo se může objevit nepravidelně. Když nekojíš tak by se měla objevit cca 2 měsíc po skončení šestinedělí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka