Mě snad omejou!

08.11.2009

Jsem 4měsíce po porodu a už mám po druhé zánět v prsu.Prvně v měsíci v jednom a ted v druhym.To první bylo hned rozjeté takže jsem dostala antibiotika pač jsem měla celé zarudlé prso.Ted se to snažím vyléčit doma už jsem si dala přes noc priznicův obklad a odpoledne tvaroh.Dávám jí malé jak můžu aby mě to vytáhla a na noc jsem odstříkala.Při kojení masíruju.Nevíte ještě co proto můžu udělat?Já neci další ATB. :§)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Nevím,jestli je obklad ze slivovice dobrý nápad.Známá chtěla kojit,ale mimi se nechytalo,tak si dělala obklady z lihu a ztratila mléko.Jinak je asi dobré přikládat k prsu co nejčastěji,aby miminko zánět vytáhlo.

Ahoj, kamarádce na to dětský dr. poradil ještě obklady ze slivovice, mimo toho co už jsi zkoušela. Je to divný, ale když to říká doktor...? A myslím že jí to fakt pomohlo :a:

In reply to by Lucka V.

Tak já měla záněty celkem 3 ...malý má půl roku a vždycky mi pomohl obklad ze slivovice. Musíš ji ale naředit, jinak si spálíš kůži namočit vatový tampon, dát na prso...ne na bradavku!!! ...zakrýt igelitovým sáčkem, zakrýt plínkou a na to ještě podprdu aby to drželo a vždycky max 2 noci a bylo po zánětu, samo že z něj musí tahat co nejvíc aby zánět vytahala.
http://www.prckoviste.cz/luxil

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky