Příkrmy - ano či ne od 6. měsíce

08.11.2009

Ahoj holky,
potřebuju prosím poradit. Malé je pět měsíců a od třetího měsíce mi spala celou noc. Teď už se mi asi deset dní budí v noci na kojení...dokonce i někdy po 2 hodinách. Pediatrička mi řekla, že příkrmy doporučuje až od sedmi kil váhy ( malá má 6,5 kg) a ať zatím jenom kojím. Mám ale strach, že už mi i při příkrmech potom nebude spát celou noc. Aspoň mi to někdo říkal, že dětičky už potom mají ten spánek prostě přerušovaný....i když už hlad vlastně vůbec nemají. Co vy na to? A mám tedy už raději začít s příkrmy? Budu vděčná za každou radu. A popravdě...ten spánek byl skvělej :).

Kliknutím vložíte smajlíky:

Rostete a asi si taky prcek uvedomuje ze neni pri tobe a chce si te uzit a pososkat trochu mlicka...Ja bych nikam nespechala,vyspat se celou noc je supr,ale to vstavani nebude to trvat vecne. Ja se celou noc nevyspala skoro 5 mesicu,ale beru to,doted jsem spala celu noc a potom budu taky:)))
...My zacneme s prikrmama 6+ 14-16...mame totiz 6 mes 20.12,takze budeme pres vanoce a silvestra po babickach a tak a chci aby mela pri prvni vazny baste pokoj doma:)))
http://kacirecek.rajce.idnes.cz/

Ahojky, my jsme na UM a příkrmy jíme od 5,5 měsíce a teda spí pořád celou noc jako před zeleninou. A my k tomu ještě na noc dáváme kaši.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, tak kdyby prikrmy od 7 kil, tak jsme zacali ve trech mesicich:)))Nas malej ma taky obdobi, kdy chce pomalu co hodinu,a nekdy uz vydrzel spinkat i 5-6 hodin:))) Zkus vydrzet:) Pokud mala prospiva, a plne kojis, s prikrmy se ma zacit od ukonceneho 6.mesice:)) Pozdeji se nedoporucuje, protoze uz pak v mlicku chybi potrebne ziviny pro rust mimca:))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka