břicho po porodu

08.11.2009

Ahoj holky, mám takový dotázek, asi blbost, ale za jak dlouho poporodu se Vám vrátilo břicho do normálního stavu? Zvlášť teda po císaři.. Já jsem 4 měsíce po porodu, vážím dokonce o 3 kila míň než před těhotenstvím, celkem vižle, ale nemůžu se zbavit břicha. Dělám každý den sedy-lehy a svaly už mám zpevněné, ale jakoby to břicho pod nimi bylo vypouklé a pokud svaly nezatnu, tak ho mám jak v 5. měsíci.. :-O .. a pupík se mi taky pořád nezmenšil úplně. Krom toho (jsem po císaři) když zatnu svaly, tak mám uprostřed břicha (tam, kde vedla ta hnědá pigmentová čára) takovou jakoby prohlubeň, kde ty svaly chybí!? Jakobych měla břišní svaly rozdělené na dvě verikální poloviny! :-O Už jsem přemýšlela, jestli mi nějak blbě nenaskládali po císaři ty vnitřnosti zpátky.. :) ..Stalo se Vám to některé? s.

Kliknutím vložíte smajlíky:

A výraz "obrácenej lavor" mě pobavil! :-D Mě ani tak neděsí to břicho samo o sobě, spíš to, že známá ho měla po 3 měsících zpět v původním stavu a bez cvičení, tak jsem se lehce zalekla. :)

In reply to by sol

No určo nic nejedla :s: :s: Já fakt měla břicho jak ten lavor, já na břicho zbalila i manžela :s: :s: když se koukám na moje starý fotky, tak se mi chce někdy i brečet. Ale hned zítra začnu cvičit, omezím tatranky a zas bude bříško jako před porodem :s:

tak já sem už 6.měsíc po císaři taky posiluju a bříško se začíná pomalu vracet do normálu ale jde to fakt pomalu ještě pořád to mám takový rosolovitý ale je to každým měsícem lepší takže trpělivost bude líp uvidíš :one:

Ahojky, tak já před porodem měla převrácenej lavor a dnes 11 měsíců po porodu nemam břicho, ale mega pupek :s: Ráno je to v pohodě, ale hned jak něco sním, tak se na břichu pořádně odrazí. Zatím vůbec necvičím a věřím, že až začnu, tak se to alespoň trochu zlepší. Po císaři jsem taky

Ahoj taky jsem 4měsíce po porodu a figura v poho až na to bříško.Přesně jak říkáš jak v 5měsíci. :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka