34TT

07.11.2009

Ahoj všechny spolučekatelky ;)
tak úspěšně vstupujeme do 34tt a pomalu,ale jistě směřujeme směr----FINISH :\x:
Jsme už moc natěšení...dokonce nás poctily už i první poslíčci... :qu:
Trošku nám poslední dobou častěji tvrdne bříško a malinkej se pasuje pěkně dolů,ale je to i tím,že nám na koleji nefunguje výtah tak ten náklad nosím častokrát denně do 4.patra ://:
A jak se daří vám,mamči????
Nás čeká za 14dní KO a verdikt jestli jsme stále KP,ale dělám pravidelně koč.hřbety :spid: ,což se Tomáškovi vůbec nelíbí a mamince je z toho šoufl.
Tak přeju krásný těhulkování,pečlivě pohladit bříšínka a maminky vy se opatrujte :a:

nezoufej, ještě má malej čas se otočit. Mně ty kočičí hřbety pomohly ;). Ale je fakt, že mi špatně teda nebylo. A pokud se neotočí, tak k tomu má jistě důvod ;)! Nestresuj se a s tím nošením nákladu to moc teda nepřeháněj. Teď už by ses měla šetřit :w:
My zítra vstupujeme do 36.tt a taky mám tvrdnutí řastější. Monička už má v bříšku málo místa, takže cítím každé její protáhnutí. Ale je to krása :c: :h: . Tak se pěkně opatruj a pak písni, jak dopadla kontrola :) :a:

In reply to by Petík

vždycky mě to tak nakopne a říkám si,že to snad dobře dopadne:)KP-konec pánevní,mimčo není otočené hlavičkou dolů.Mě Dr. ani žádný cviky nedoporučila,ty kočičí hřbety jsem vyčetla tady....
holčiny zatím papa,dám vědět jak dopadneme!!pohlaďte bříška

Tak to moc držíme pěstičky, aby kontrola dopadla dobře a byly jen samé pozitivní výsledky. :) A když tak má brouček ještě pár týdnů na to, aby se otočil, tak nezoufej. Určitě to zvládne. ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

A nemám naskenovat ty cviky co jsem dostala od doktorky a vložit je sem jako obrázek?
Mohla bys na to juknout..... Pa pa
Pro Tonyen - KP - koncem pánevním.

In reply to by Kaczisek

..vůbec nevim jak to bylo a co se s tim dělalo, ale kamarádka mluvila o nějakym sáčku od čaje..nějaká babská rada či co, na otočení mrňouska v bříšku...se zkusim pozeptat!! (je to už strašně dlouho co mi to vyprávěla a to mě po pravdě ještě nějaké těhulkování a poloha mimi moc nezajímalo ..)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka